Bomba anului! Ipoteză scandaloasă. Adelina Pestrițu, relație amoroasă cu Cristi Borcea? Dezvăluiri șocante

Cristi Borcea ar trăi o experiență amoroasă extraconjugală cu Adelina Pestrițu, anunță jurnalistul Liviu Alexa. Liviu Alexa, care deține mai multe publicații în Cluj, este și unul dintre liderii locali ai PSD-ului și este conectat la cele mai importante personaje din România.

Conform acestuia, mariajul dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-ar îndrepta către un final nedorit de nimeni și deja în viața fostului acționar al lui Dinamo ar exista o altă femeie. Este vorba despre nimeni alta decât Adelina Pestrițu, una dintre personajele aflate în mare vogă în lumea influencerilor. Fostul patron de la Dinamo și-ar fi asigurat deja un loc important în viața noii sale cuceriri.

Noua „victimă” a lui Cristi Borcea ar fi Adelina Pestrițu

Omul de afaceri s-a retras aproape complet din viața publică după ce și-a ispășit pedeapsa la Rahova. El a dezvăluit în urmă cu ceva timp că și-a schimbat stilul de viață și că acum vrea să fie cel mai bun soț și tată alături de Valentina Pelinel.După cum știe deja toată lumea, Valentina Pelinel și Cristi Borcea aveau o relație încă de pe vremea când ea era căsătorită cu Cristian Boureanu și el cu prima soție, Mihaela Borcea. Se pare că pentru fostul patron de la Dinamo relația cu actuala soție s-a consumat deja, iar Adelina Pestrițu ar fi noua sa pasiune.Cristi Borcea spune prin „târg” că Adelina Pesrițu este: „iubirea vieții mele, adevărata mea soție”, potrivit jurnalistului Liviu Alexa într-un material de pe site-ul strictsecret.ro .

Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Steblea

Se zvonește că relația cu fosta vedetă de televiziune nu ține cont de niciun mariaj, așa cum ne-a obișnuit până acum Cristi Borcea. Adelina Pestrițu este căsătorită din 2019 cu Virgil Șteblea, bărbatul alături de care are o fetiță.