Bogdan Mocanu s-a trezit cu mașina vandalizată și cu toate roțile sparte. S-a aflat cine a făcut acest gest

Bogdan Mocanu este unul dintre artiștii apreciați în România, iar notorietatea sa a venit la pazchet și cu puțină invidie. Astfel că, bărbatul a aflat de curând că cineva i-a spart roțile de la mașină. Iată cine a făcut acest gst necugetat.

Bogdan Mocanu vrea să se răzbune pe persoana care i-a spart roțile de la mașină, într-o zi în care avea multe treburi de rezolvat

Bogdan Mocanu a observat că a avut toate roțile de la mașină sparte și s-a enervat teribil și a intrat în direct la Antena Stars pentru a lămuri acest eveniment urât pentru artist.

„Am un anturaj mai distractiv. Eu am făcut o gluma, iar ea s-a răzbunat. (…) Inițial nu știam că ar fi făcut ea asta pentru că am parcat de locul de parcare al unui vecin și credeam ca el mi-a spart rotile. Eram foarte pornit să mă cert cu el, însă s-a semnat cu ruj și am observat foarte târziu, dar bine totuși că nu m-am întâlnit cu vecinul acela. Am rotile și acum dezumflate, nu am reușit să mi le facă cineva. Ea nu știe în ce s-a băgat. (…) Nu trebuia sa facă asta pentru ca eu sunt foarte copil și competitiv, astfel ca ii declar război. Să fiți atenție de acum înainte.”, a declarat, în direct la Antena Stars, Bogdan Mocanu, potrivit spynews.ro.

Iată că ar fi vorba de o prietenă apropiată lui care a ținut să facă o glumă nu tocmai inspirată, gumă care l-a cam deranjat pe artist și l-a făcut să spună că urmează o răzbunare.

Ce probleme grave de sănătate are Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu nu se mai ascunde după perdea. Artistul a dezvălui la Xtra Night Show un subiect tare sensibil și a recunoscut că are probleme serioase de sănătate.

Tânărul a povestit telespectatorilor că are diabet de la o vârstă foarte fragedă: ”Aș vrea să încep cu faptul că diabetul a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Când eram mic și aveam problema asta cu bullying-ul. Știi cum sunt copiii din ziua de azi, din totdeauna, se ceartă, dar limita lor maximă e: ”Ești prost! Nu, tu ești prost”. Cam asta a fost argumentarea. La mine nu era așa după ce am făcut diabet.”, a mărturisit el pentru Antena Stars.