Bianca Sârbu, operată din nou după ce boala a recidivat: “Cancerul ăsta nu te omoară, te macină încet

Bianca Sârbu, în vârstă de 43 de ani, a primit o nouă lovitură de la viață. Este o adevărată dramă, actrița fiind diagnosticată pentru a doua oară cu cancer.

Prima oară, Bianca Sârbu a primit vestea de la medici la doar 22 de ani. Acum, peste 21 de ani, nemiloasa maladie a recidivat. A trecut până acum prin două intervenții chirugicale în zona feței!

Bianca Sârbu este solistă și actriță a Teatrului de Revistă! Chiar înainte de ziua ei de naștere, actrița a aflat că i-a recidivat cancerul!

Diagnosticată cu cancer de piele la doar 22 de ani
Artista a mers la medic la un banal consult la medicul dermatolog, când a aflat că are cancer.

„Diagnosticul l-am primit la 22 de ani: cancer de piele! Unii zic că e genetic, alții, că e de la soare. La 22 de ani m-am dus pentru o mică bubiță și mi-a zis doctorul direct: e cancer! Am făcut o intervenție atunci, dar mi-au zis că recidivează. M-am operat la profesorul Ioan Lascăr”, a povestit actița la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Se pare însă că problemele Biancăi ar fi apărut totuși din cauza expunerii la soare și nicidecum genetic, pentru că actrița nu a respectat întru totul indicațiile medicilor.

„Nu mai aveam voie la mare. Trebuia să-mi protejez fața. Acum am o lună de la cea de-a doua operație. Cancerul ăsta nu te omoară, dar te macină așa încet. Înainte de ziua mea am aflat că mi-a recidivat. În același loc, pe față, prima dată mi-au făcut un lambou. Acum, a doua oară, mi-au luat piele de după ureche. M-am operat la Floreasca. Acum mi-am luat umbrelă de soare, fac plajă în curte, dar numai sub umbrelă. Trebuie să mă dau non stop cu cremă cu factor de protecție”, a mai spus actrița.