Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar! Frumoasa blondină, nuntă în secret?

Bianca Drăgușanu a postat pe contul ei de Instagram două fotografii în care poartă rochia de mireasă. Bianca i-a lăsat cu zâmbetul pe buze pe fanii ei de pe Instagram. Vedeta le-a încântat privirile urmăritorilor ei cu două fotografii în care este îmbrăcată în rochia de mireasă.

Diva a primit multe aprecieri dar și întrebări legate de situația ei amoroasă, fără răspuns încă.

Bianca Drăgușanu, din nou mireasă la altar?

Bianca Drăgușanu, în vârsta de 39 de ani a mai fost căsărorită de două ori. Fosta prezentatoare tv nu și-a pierdut însă speranța că își va găsi alesul inimii.

La postarea cu ea îmbrăcând din nou rochia de mireasă, vedeta a scris:” I’m wearing the smile you gave me and the dress of my dreams @bdluxfashion #comingsoon #mydresses #yes #tothedress #sohappy #blessed #loved #luxurylifestyle #wedding #weddingdress #bestisyettocome” se traduce astfel: “Eu port zâmbetul pe care tu mi l-ai dat și rochia visurilor mele #ÎnCurând #RochiileMele #Da #PentruRochii #AtâtDeFericită #Binecuvântată #Iubită #StilDeViațăDeLux #Nuntă #RochieDeMireasă #CeEsteMaiBunUrmeazăSăVină ”

Bianca le-a împărtășit internauților că afișează zâmbetul pe care iubitul ei i l-a pus pe față, dar și rochia visurilor ei.

După hashtag-urile pe care frumoasa divă le-a postat în descrierea fotografiei, unii dintre urmăritorii eu au dedus că Bianca Drăgușanu a participat la o ședință foto pentru noua ei colecție de rochii de mireasă.

În orice caz, Bianca Drăgușanu pare mai îndrăgostită ca niciodată de actualul iubit  și visează la ziua în care va merge încă o dată în fața altarului.

Se pare că fosta prezentatoare tv a semnat deja un contract prenupțial, impus de viitorul ei socru. Totodată, viitorul soț al Biancăi Drăgușanu i-a oferit vedetei un inel prin care să marcheze logodna dintre cei doi îndrăgostiți.

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru toate femeile care o critică

Bianca spune că multe femei o invidiază pentru fizicul ei și orice ar face și oricum ar arăta se găsește cineva care să-i spună că nu-i place și că nu ar trebui să mai își facă schimbări, așa cum ne-a obișnuit.

Ei bine, diva a fost invitată într-o emisiune, iar ea le-a transmis o replică dură tuturor femeilor care nu sunt de acord cu fizicul ei, dar de care zice că atunci când merg să se aranjeze o iau drept model de fiecare dată.

”Astea care domne nu îmi place de tine, ai buzele nu știu cum, porți peruca aia nu știu care, iar ele se duc cu poza mea la stilist. Păi ce sunteți voi, amețitelor”, spunea Bianca Drăgușanu.