Bianca Drăgușanu, pozată aproape goală la geamul unui apartament luxos. Blonda și-a lăsat la vedere posteriorul de braziliancă

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc datorită aparițiilor sale extravagante și al look-ului său impecabil. Ea impresionează de fiecare dată cu outfit-uri luxoase, dar și cu fotografii în care își arată trupul de viespe.În cea mai recentă fotografie, Bianca își etalează posteriorul de braziliancă la geamul unui apartament luxos. Blonda are un trup bine lucrat la sală și impresionează prin suplețe.Bianca Drăgușanu s-a lăsat fotografiată într-o ipostază provocatoare, doar într-un body, care a lăsat cu gura căscată cei 1.1 milioane de urmăritori de pe Instagram.

Cum arată și cât a crescut micuța Sofia, fata Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav

Natalia Sofia este fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. Micuța are vârsta de patru ani și își petrece timpul atât la mamă, cât și la tată. Deseori, aceasta este îngrijită de bunica sa, mama Biancăi, care locuiește la Deva.

Victor Slav și Bianca Drăguşanu intrau într-o idilă fierbite pe platourile de filmare în anul 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, dar nu pentru mult timp, asta pentru că neînțelegerile din cuplu au dus la divorț pronunțat în anul 2014.