Bianca Drăgușanu, îngrijorată din cauza fiicei sale. Ce se întâmplă cu Sofia

Bianca Drăgușanu (39 de ani) are o fiică, Sofia Natalia (4 ani), din fostul mariaj cu prezentatorul TV Victor Slav (40 de ani). Fostul cuplu a fost căsătorit timp de un an, din 2013 până în 2014.

Bianca și Victor au rămas în relații bune, pe primul loc fiind binele fiicei lor. Recent, în mediul online, modelul a dezvăluit că micuța are probleme de sănătate. Bianca Drăgușanu, îngrijorată

din cauza fiicei sale. Ce se întâmplă cu Sofia „Dragii mei, mă confrunt cu o problemă majoră din cauza faptului că Sofia tușește de vreo două luni și am consultat tot felul de medici.

Am ajuns chiar și la un doctor profesor la Cluj, care ne-a dat un tratament pe care trebuia să îl urmăm. Bineînțeles că tratamentul nu se poate urma cu precizie din cauza faptului că Sofia nu are curaj să ia aceste picături care ni s-au prescris, de patru ori pe zi, câte patru picături.

Și acum încerc să duc muncă de lămurire cu ea să își ia picăturile, spunându-i că este foarte curajoasă și că trebuie sa facă lucrul acesta”, le-a povestit Bianca Drăgușanu urmăritorilor ei.

Tot luna aceasta, Bianca mai spunea: „Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută.

Trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni, totul este în regulă. Trebuie să o imunizez”.

Bianca Drăgușanu este o mamă autoritară: „Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu” „Are 4 ani. Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil,

i-a făcut knockout. La mine antrenamentul este făcut și nu mă impresionează lacrimile. Dar, repet, mama este foarte ușor de manipulat. Victor nu mai spun. Nici nu încape îndoială.

De multe ori, când nu reușește să potolească căluțul sălbatic, mă sună: «Aoleu, ce mă fac?». scrie unica.ro