Bianca Comănici a dat cărțile pe față! Adevărul despre relația dintre ea și Andrei Dascălu: „Nu pot să neg că nu…”

Ediția de luni, 23 august, a emisiunii „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, pe canalul de Youtube theXclusive, se anunță a fi una incendiară. Invitată va fi nimeni alta decât Bianca Comănici, care a intrat în atenția publicului după ce a reușit să câștige două sezoane consecutive ale show-ului „Puterea dragostei”, de pe Kanal D.

S-a făcut remarcată prin naturalețea și sinceritatea ei și a ajuns imediat la inimile telespectatorilor.

 

Totuși, puțină lume știe trecutul pe care tânăra încearcă să-l ascundă în spatele zâmbetului pe care îl afișează mai mereu. Dintotdeauna, Bianca Comănici și-a dorit să se îndrăgostească și să aibă o relație care să ducă la întemeierea unei familii. Dar se pare că în urmă cu câțiva ani, bruneta a făcut o alegere care ar fi putut să o coste foarte scump.

Bianca Comănici, destăinuiri despre trecutul ei amoros 

Bianca Comănici are 22 de ani, însă a visat dintotdeauna la o dragoste cum nu a mai fost vreodată și nu a încetat nici măcar o secundă să o caute. În urmă cu câțiva ani, aceasta a început o relație cu un individ cu care nu ar fi trebuit niciodată să fie.

 

Cel pe care ea îl considera iubitul ei purta mai multe măști, iar atunci când și-a dat arama pe față tânăra a rămas de-a dreptul șocată. Se pare că acesta i-a făcut o propunere care pus-o pe fugă pe Bianca Comănici.

Bărbatul i-a propus să meargă în străinătate și să practice prostituția pentru el!

„Mi-am dorit pur și simplu să îmi găsesc dragostea. Stau și mă gândesc dacă există oameni care într-adevăr pot juca atât de bine teatru. Nu puteam efectiv să nu petrec timpul cu el și am insistat până s-a stricat tot.

Mi-a propus să mă duc în străinătate să mă prostituez”, a declarat Bianca Comănici în cadrul emisiunea lui Mihai Ghiță.