Bianca Comănici a dat cărțile pe față! Adevărul despre relația dintre ea și Andrei Dascălu: „Nu pot să neg că nu…”

Bianca Comâni și Andrei Dascălu au pus tot internetul pe jar în urmă cu doar trei zile, după ce au postat o fotografie în care se afișau împreună.

Internauții au crezut instant că se înfiripă ceva între cei doi, iar acum vedeta Kanal D vrea să clarifice situația. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit mai multe detalii, inclusiv legate de relația fostului Războinic cu Roxana ghiță, alături de care a format un cuplu extrem de puțin timă. Iată ce spune Bianca Comănici depre ceea ce se întâmplă la momentul actual între ea și Andrei Dascălu de la Survivor România 2021.

 

Bianca Comănici, despre relația dintre Roxana Ghiță și Andrei Dascălu: „Nu se potriveau”

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este de părere că relația dintre Andrei Dascălu și Roxana Ghiță nu avea un viitor. Motiv pentru care s-au și despărțit la scurt timp după ce s-au cuplat. Bianca Comănici spune că cei doi aveau caractere diferite, veneau din lumi total diferite, iar asta le-a pus ceva bețe-n roate.

 

„Din punctul meu de vedere și din câte i-am cunoscut pe ei doi, nu se potriveau. Ea este o fire mai expansivă, îi place să iasă, să se distreze, e mai jovială, în schimb el e mai retras, mai conservator.

Dacă ar fi fost invers, noi femeile oricum ne mulăm după bărbați, dar în momentul în care femeia e mai energică, bărbatul nu se schimbă, se închide iar el e rac. Cred că nu au mai simțit”, a declarat Bianca Comânici pentru WOWbiz.ro.