Bătaie în Kaufland Brăila. Ce produs ieftin a luat mințile clienților, angajații îl aruncau în aer VIDEO

Multe lucruri se întâmplă prin supermarketurile din România, mai ales când vine vorba de reduceri. Un astfel de incident, spun cei de la România TV, s-ar fi întâmplat într-un supermarket Kaufland din Brăila. Retailerul a avut câteva oferte și reduceri de prețuri, iar românii din Brăila s-au năpustit asupra lor, mai ceva ca la război.

Kaufland și produsele la reducere

Celebrul retailer german Kaufland, aproape în fiecare săptămână, prin rotație, le oferă clienților produse la ofertă. Unele dintre ele ajung să aibă reduceri de prețuri de până la 30%. Prin rotație, în aproape toate magazinele din țară, retailerul are astfel de reduceri și oferte.

Multe dintre ele sunt anunțate relativ devreme, prin cataloagele publicate sau chiar pe aplicația de mobil a retailerului. Nu sunt puțini românii care așteaptă aceste reduceri sau oferte și iau magazinele Kaufland cu asalt, mai ales în zilele de weekend, sau chiar în timpul săptămânii. Genul acesta de campanii au avut loc și în orașul de pe malul Dunării, Brăila.

Bătaie pe pui la rotisor în Kaufland Brăila

În gama variată de produse oferite de Kaufland clienților se numără și celebrii pui la rotisor. Majoritatea sunt făcuți în bucătăria retailerului și vânduți clienților lor la prețuri acceptabile. O campanie de prețuri reduse a avut loc într-un magazin Kaufland din Brăila.

Numai că nici angajații magazinului și nici ceilalți clienți nu se  așteptau la ce avea să urmeze, după ce au fost anunțate reducerile la aceste produse. Puii la rotisor erau anunțați la prețul de 5.70 lei pentru un kilogram, așa se face că mulți clienți au năvălit la raionul unde se vindeau produsele respective, luând-o pe sus și pe vânzătoare.

Un internaut a publicat pe Facebook un filmuleț în care se pot observa clienții magazinului îmbrâncidu-se, călcându-se în picioare și aproape să se ia la bătaie pentru un pui la rotisor. Vânzătoarea, vizibil depășită de situație, a decis să arunce cu puii către clienții recalcitranți care vroiau neapărat să cumpere unul.Momentul culminant a fost atunci când au aflat că puii erau incluși într-o ofertă limitată, așa că au decis să uite de orice coadă, bun simț, etc, și au trecut încă odată la asalt. Momente de acest gen au mai fost surprinse în magazinele din România, unele dintre ele la oale, farfurii sau alte produse, și nu numai în Kaufland, ci și în alte magazine.