Băiatul lui Romică Țociu s-a căsătorit. Ce s-a întâmplat la petrecere

Motiv de sărbătoare în casa lui Romică Țociu. Acesta și soția sa sunt mai fericiți ca niciodată, deoarece Cătălin, băiatul lor, s-a căsătorit cu logodnica lui, Ligia. Aceștia formează un cuplu de câţiva ani și au un copil împreună.

„Avem familia lângă noi, prietenii apropiați și urmează o petrecere foarte frumoasă. Nu am văzut-o în rochie de mireasă. E un moment unic și frumos pe care l-am așteptat cu toții și se întâmplă, suntem foarte fericiți”, a declara Cătălin Țociu, înainte de petrecerea de nuntă.

Înainte de nuntă, Romică Ţociu a povestit cu entuziasm cum a pregatit evenimentul.

„Nu va fi o nuntă, va fi un show total. Vin toți prietenii mei, vor cânta, am mai multe surprize, dar nu le pot spune acum. Am o listă întreagă, va trebui să îi pun în așa fel încât să încape să cânte toți, Adrian Enache cu fiica, Theo Rose, Cornel, bunul meu prieten, o să vină Temișan, o să vină aproape tot juriul de la «Te cunosc de undeva», a declarat Romică Țociu.

Romică Țociu și soția sa se înțeleg mai bine ca niciodată

Nicoleta, mama lui Cătălin Țociu, a purtat o rochie roșie și este emoționată pentru fiul ei. Ligia va străluci în rochia de mireasă pe care și-a ales-o pentru ziua cea mare.

„Sunt foarte fericit că facem evenimentul ăsta, pentru că și l-au dorit din tot sufletul. Pentru că ce e mai frumos în viața unei femei decât să-și dorească să fie mireasă și el mire. Iar Nicoleta, care-l iubește pe Cătălin extrem de mult, a vrut să fie o soacră mare… surpriză. Rochia va fi roșie, cea pe care i-am promis-o de viață”, a mai spus Romică Țociu.

Petrecerea de nuntă a avut loc Cernica, unde au fost invitați de marcă precum Minodora, Marcel Pavel, Oana Roman și Marius Elisei, Liviu Vârciu, Mihai Mitoșeru, Giani Kiriță și noua lui iubită, Adrian Enache, Aurelian Temișan sau Gheorghe Gheorghiu.