Avere Benone Sinulescu. Câți bani are artistul, de fapt: ”7case, mai tare ca Năstase” (exclusiv)

Bemone Sinulescu este unul din cei mai cunoscuți și vechi artiști de la noi. Acesta a avut timp ca în această perioadă să-și strângă bine banii la saltea și să-și achiziționeze ce dorește. Câți bani are solistul de muzică populară?

Ce avere are Benone Sinulescu?

Benone Sinulescu este în prezent internat la Spitalul de Urgență din Arat și și-a făcut testamentul încă din anul 2014. În documentul în cauză a precizat că după decesul lui toată averea va fi moștenită de soție. Nea’ Beni deține mai multe case pe care le-a cumpărat din banii câștigați în cei pese 65 de ani de muzică:

“Mi se spune Nea Beni, şapte case, mai tare ca Adrian Năstase. Așa se lăuda el prietenilor, la petreceri!”, ne-au spus apropiații marelui cântăreț de muzică populară, pentru Impact.ro.

Dincolo de glumă, Benone are mai multe case decât celebrul Năstase, care este cunoscut pentru pasiunea de locuințe. Acesta are o proprietate în zona Panduri, aproape de Hotel Marriott. De asemenea, se spune că mai deține câteva garsoniere pe care le închiriază în mod regulat.

Artistul și-a reparat și conservat casa părintească din comuna Siriu, județul Buzău. Mai mult decât atât, odată cu venirea sa, solisul a achiziționat și în Arad o vilă cu două etaje și cu mai multe camere:

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din București, Buzău şi din Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”.

Care este, de fapt, starea de sănătate a artistului?

Partenera de viață a celebrului solist a făcut câteva precizări:

„Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări: în urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată”
Soția lui Benone Sinulescu