Aurel Pădureanu se pregătește de nuntă! Aurel Pădureanu a făcut anunțul! „Facem un eveniment în familie”

Aurel Pădureanu a făcut anunțul momentului! Soțul Corneliei Catanga se pregătește de nuntă la nici 6 luni de a mo.artea regretatei artiste. Fiul lui și al îndrăgitei interprete, Alexandru Pădureanu, se va căsători peste câteva săptămâni cu iubita lui din Statele Unite.

Nuntă în familia Corneliei Catanga! Fiul artistei se căsătorește cu iubita din America la doar 6 luni de la moa.rtea mamei lui. Anunțul a fost făcut de soțul regretatei cântărețe, Aurel Pădureanu, care susține că a fost dorința ei să-și vadă fiul căsătorit cu iubita din Statele Unite ale Americii, astfel încât acesta să se poată muta peste ocean.

La începutul acestei luni, Aurel Pădureanu vorbea despre golul pe care încă îl simte după moa.rtea Corneliei Catanga, dar acum face pegătiri de nuntă. La sfârșitul acestei luni sau începutul lunii septembrie, Alexandru Pădureanu se va căsători cu iubita lui, conform spuselor tatălui său.

„Luna acesata sau luna viitoare. Am vorbit pentru copii și aceasta ar fi și dorința Corneliei, ca feciorul meu cu fetița din SUA să se căsătorească. Facem un eveniment în familie. Nu ne dorim să facem cu muzică, abia au trecut 5 luni și jumătate de la mo.artea Corneliei. Vreau să îi cunun ca după, la sfârșitul anului sau la începutul celuilalt, să plece în America pentru un an, un an și jumătate. (…) Era dorința ei cea mai arzătoare ca băiatul să ajungă în Statele Unite pentru că muzica lui, jazz-ul, nu prea e recunoscută la noi”, a spus Aurel Pădureanu pentru Antena Stars.

Nunta fiului îi va facilita intrarea în Statele Unite și tatălui său, care recunoaște că are în plan să-și urmeze fiul. Aparent, tânărul are nevoie de prezența fizică a artistului.

„Am să mă duc o perioadă acolo, pentru că el nu concepe viața lui dacă nu mă duc și eu să stau cu ei acolo”, a mai spus artistul.