Aurel Moldoveanu, dependent de medicul estetician. Artistul a exagerat cu operaţiile şi a ajuns de nerecunoscut. „Nimic uman nu mai ai” / GALERIE FOTO

Aurel Moldoveanu este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi. Cu o voce inconfundabilă, le-a intrat imediat la suflete fanilor. Aurel Moldoveanu are concerte pe bandă rulantă şi este iubit de oamenii din faţa scenei.

Aurel Moldoveanu este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi. Cu o voce inconfundabilă, le-a intrat imediat la suflete fanilor. Aurel Moldoveanu are concerte pe bandă rulantă şi este iubit de oamenii din faţa scenei.

Aurel Moldoveanu, schimbare radicală

Dar, chiar dacă artistul a ieşit mereu în faţă datorită talentului său muzical, ei bine, acum lucrurile stau puţin altfel, pentru că Aurel Moldoveanu şi-a şocat fanii cu felul în care arată. Da, da, i-a şocat. De ce spunem asta? Ei bine, se pare că artistul a cam apelat la medicul estetician, iar rezultatul este de-a dreptul uimitor.

Deşi alte vedete merg la estetician doar pentru mici retuşuri, nu acesta a fost şi cazul lui Aurel Moldoveanu, care şi-a schimbat foarte mult înfăţişarea. Artistul şi-a întins muuuult pielea pe faţă, ascunzând orice urmă de rid şi, de asemenea, a slăbit vizibil. Dar are şi un motiv, nu-i aşa? Aurel Moldoveanu vrea să arate perfect şi să se ridice la nivelul aşteptărilor, mai ales că are lângă el o soţie tinerică tinerică.

Fanii nu au putut să nu observe schimbarea, iar reacţiile lor au apărut imediat. Au fost mulţi fani care nu au apreciat schimbarea artistului, criticându-l chiar, dar au fost şi oameni care au sărit în apărarea sa, spunând că important este ca el să fie împăcat cu schimbările pe care le face, pentru că nu trebuie să mulţumească şi să impresioneze pe nimeni, ci trebuie să fie el fericit.

„Ce ai făcut cu înfăţişarea? Cât de mult îmi place cum cânţi, atât de rău îmi pare cum arăţi, Ce urât arăți! Nimic uman nu mai ai. Erai simpatic foc cu ridurile tale, doar vocea a rămas inconfundabila! 😪, Ce ai întinerit. Ţi-ai întins pielea pe față, că e vizibil, o transformare radicală. Eu nu te recunosc”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.