„Aţi ajuns să minţiţi poporul doar pentru câţiva bani? De ce?” Reacţie vehementă după anunţul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Andreea Tonciu a răbufnit după ce în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora naşi săi, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor divorţa.

Andreea Tonciu este alături de naşii săi de cununie, după ce în spaţiul public au apărut informaţii cu privire la divorţ. Tonciu condamnă valul de informaţii apărute în spaţiul public cu privire la divorţul dintre Anamariei Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Andreea Tonciu, reacţie vehementă cu privire la divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

„În ce lume trăim??? Aţi ajuns să minţiţi poporul cu televizorul doar pentru câţiva bani? Când vreodată credeţi voi că se va destrăma un imperiu atât de frumos??? Când???? Părinţii mei spirituali se iubesc mai presus ca orice pe lumea asta, sunt făcuţi unul pentru altul! De ce vreţi să stricaţi, de ce? Un singur lucru mai am să vă spun: NU M.OR CAII CÂND VOR CÂINII!„, a scris Andreea Tonciu pe reţelele de socializare.

Anamaria Prodan a avut cea mai dură reacţie cu privire la presupusul divorţ de Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a avut cea mai dură reacţie după ce în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia va divorţa de Laurenţiu Reghecampf. Deşi bărbatul a confirmat ruptura de soţia lui, Anamaria Prodan a negat cu vehemenţă că există probleme în căsnicie. Aceasta a transmi un mesaj public fără precedent.

„Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan pentru Digisport.