Armin Nicoară și Claudia Puican, probleme financiare. Artistului i-au dispărut bani din conturi

Armin Nicoară a rămas cu gura căscată când a văzut golurile financiare de pe card. Acesta a aflat în cele din urmă ce s-a întâmplat cu sumele uriașe de bani care au dispărut din conturi.

Armin Nicoară a descoperit că îi lipsesc din conturi sume fabuloase de bani, iar acest lucru l-a neliniștit cumplit. Și-a sunat fratele, însă nu acesta a fost vinovat de pierderile financiare. A aflat, în cele din urmă, că logodnica sa, Claudia Puican, ar fi fost răspunzătoare pentru cheltuieli.

„Ai făcut ceva tranzacții de pe card de la mine. Când am văzut soldul am zis că înnebunesc”, l-a întrebat Armin pe fratele său, Armando.

„Nu, nu am făcut nicio tranzacție, mergi la bancă și verifică”, a răspuns Armando, fratele lui Armin.

„Femeie, te trezești, te rog eu? Ai făcut ceva tranzacții de pe card? Nu sunt doi lei. Dacă ești nebună la cap și crezi că trăim frumos, mă duc și iau cardul când vreau, nu e ok”, i-a spus Armin Claudiei.

„De unde crezi tu că mi-am luat gențile și parfumurile din aeroport? Nu uita de vacanța în Turcia. Sunt și eu femeie”, i-a răspuns Claudia Puican.

„Eu înțeleg că vrei genți și vacanțe la Paris, dar după ce facem? Înțeleg un leu, doi lei, șapte lei, dar tu… O să-mi schimb pin-ul de la card. Că tu faci circ și veselie. Ai luat-o razna?”, a mai întrebat Armin.

„La mine numai o cremă de față costă 200 de euro. Trebuia să știi de la bun început că toate astea costă. Eu ți-am zis că tu trebuie să fii capul familiei mele. Trebuia să mă întrebi pe mine prima oară. Trebuie să știi că eu sunt viitoarea ta nevastă”, a răspuns Claudia Puican, căreia nu i se pare nimic greșit să cheltuiască banii.

Armin Nicoară și Claudia Puican se gândesc să facă un copil, însă bărbatul nu crede că ea ar fi momentan pregătită pentru o asemenea responsabilitate.

„Sunt alături de tine. Toată lumea mă întreabă când facem copiluț”, îi spune Claudia Puican logodnicului Armin Nicoară, la emisiunea de la Antena Stars.

„Lasă copiluț, mai întâi nunta”, spune Armin Nicoară, care este puțin reticent cu privire la acest aspect important în viața de cuplu.

„Nunta ca nunta, dar copiluț?”, insistă Claudia Puica, care pare că-și dorește mult să devină mamă. Din păcate pentru ea, Armin Nicoară este cam reținut cu privire la ideea care i-a venit logodnicei sale chiar de ziua lui. El nu crede că ea ar fi pregătită pentru a avea o astfel de responsabilitate: „Tu ești în stare să ai grijă?”, întreabă Armin, reținut.

Claudia a încercat să-i explice că, deși acum se trezește la ore tărzii în timpul zilei, lucrurile s-ar schimba, iar o responsabilitate de asemenea anvergură ar face-o să-și ducă rolul de mamă la bun sfârșit. „Lucrurile se mai schimbă, ne maturizăm”, spune Claudia Puican.