Are 53 de ani dar arată mai bine ca la 20. Vedeta întoarce capetele bărbaților cu fiecare apariție a sa

Nicole Murphy, fosta soție a actorului Eddie Murphy, își uimește din nou fanii, după ce a ieșit pe stradă într-o ținută extrem de mulată. La 53 de ani, Nicole Murphy arată ca la 30, cu formele apetisante mereu la vedere.

Nicole are un ten perfect, lipsit de riduri și un trup de zeiță, deși e mama a cinci copii. Frumoasa brunetă, lipsită de inhibiții, poartă mereu cele mai încântătoare decolteuri și colanți extrem de mulați.

Bruneta cu forme voluptoase

De această dată, Nicole Murphy a ieșit pe stradă într-o pereche de pantaloni albi mulați și o bluză gri cu un decolteu abisal, care a pus pe jar imaginația fanilor. Bruneta în vârstă de 53 de ani a ieșit la cumpărături în Beverly Hills îmbrăcată provocator, iar bluza extrem de scurtă îi pune în valoare abdomenul plat. Pentru a-și completa look-ul, Nicole a ales o pereche de sandale cu toc înalt.

Modelul nu se dezice de la ținute care scot în evidență silueta ei intens lucrată la sală. Vedeta face spectacol cu formele sale voluptuoase și a fost suprinsă din toate unghiurile. Aceasta face furori atunci când se întoarce cu spatele, lăsndu-i pe fani cu gura căscată.

Nicole și Eddie Murphy, dragoste cu năbădăi

Deși Nicole s-a despărțit de Eddie Murphy în urmă cu mulți ani, cei doi au rămas prieteni buni, având grijă de copiii lor.

Eddy Murphy, celebrul actor extrem de apreciat la Hollywood, și Nicole s-au căsătorit în 1993, iar două săptămâni mai târziu au anunțat divorțul. Se pare că cei doi întâmpinau probleme de comunicare și aveau des certuri violente. Divorțul s-a încheiat în 2006.

Eddie și Nicole au împreună 5 copii și au devenit și bunici, atunci când fiul lor Miles Mitchell a devenit tătic. Bella, Bria, Zola Ivy, Shayne Audra și Miles Mitchell sunt cei 5 copii ai lui Nicole.

După despărțire, Eddie a încercat o relație cu Paige Butcher, cu care are un copil de 10 ani. De cealaltă parte, Nicole s-a reorientat către Michael Strahan, cu care s-a întâlnit timp de doi ani.

Viața lui Nicole nu a fost lipsită de scandaluri. În urmă cu mai bine de un an, Nicole Murphy a fost fotografiată când se săruta cu un bărbat celebru și căsătorit.Este vorba despre Antoine Fuqua, cu care se afla la piscină, în Italia. În timp ce, la vremea respectivă, Nicole era singură, partenerul său era cununat cu actrița Lela Rochon.