Are 52 ani și 5 copii, dar arată ca o puștoaică. Vedeta care impresionează în cei mai mulați colanți, deși e trecută de prima tinerețe:

Nicole Murphy și-a păstrat formele apetisante și, deși a ajuns la 53 de ani, nu ezită să poarte ținute sexy.

Recent, ea a fost fotografiată de paparazzi în timp ce cobora din coupe-ul său. În imagini, vedeta purta o ținută provocatoare.

Nicole Murphy a apărut pe stradă îmbrăcată în o pereche de colanți cu plasă pe lateral și un top alb, scurt, care i-a lăsat la vedere abdomenul lucrat.

În materie de încălțări, Nicole a ales o pereche de sneakerși negri, care s-au potrivit perfect cu restul ținutei.

Pe față are o mască neagră, cu un imprimeu vesel, și o pereche de ochelari.

Nicole Murphy a fost implicată în mai multe scandaluri

În urmă cu mai bine de un an, Nicole Murphy a fost fotografiată când se săruta cu un bărbat celebru și căsătorit.

Este vorba despre Antoine Fuqua, cu care se afla la piscină, în Italia. În timp ce, la vremea respectivă, Nicole era singură, partenerul său era cununat cu actrița Lela Rochon.

“Fără a dezvolta, vreau să-mi cer scuze față de familia mea și de Lela și familia lui Fuqua pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu a fost intenția mea să mă aflu în această situație. Nu sunt de acord cu femeile care se sărută sau interacționează într-un mod necorespunzător cu un bărbat căsătorit. Și eu am fost odată căsătorit și nu aș submina niciodată în mod intenționat o altă femeie, în ciuda celor scrise”, spunea ea pentru TMZ.

Nicole a adăugat că ea și Antoine Fuqua sunt doar prieteni de familie.

Eddie și Nicole Murphy s-au căsătorit în 2008

Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar două săptămâni mai târziu au anunțat divorțul. Se pare că cei doi întâmpinau probleme de comunicare și aveau des certuri violente.

După ruptură, Eddie a încercat o relație cu Paige Butcher, cu care are un copil de 10 ani. De cealaltă parte, Nicole s-a reorientat către Michael Strahan, cu care s-a întâlnit timp de doi ani.