Anunțul făcut de Vulpița Veronica, după ce a făcut testul poligraf. Ce surpriză pregătește: „Am o veste”

Vulpița Veronica tocmai a fost supusă de către soțul ei, Viorel Stegaru, unui test poligraf, căci bărbatul a pus la îndoială faptul că cel de-al doilea copil ar fi al lui. Ei bine, tocmai din acest motiv rezultatul de la detectorul de minciuni tocmai a venit, astfel că Veronica Stegaru a ținut să facă un anunț important pe Instagram. Este sau nu băiețelul nou-născut copilul lui Viorel?

  • Vulpița a fost supusă testului poligraf de Viorel
  • Cei doi soți au aflat rrezultatul testului

Vulpița Veronica a dat naștere celui de-al doilea copil în luna mai a acestui an, astfel că părea că apele s-au mai liniștit în familia Stegaru, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Viorel, soțul Veronicăi, a supus-o pe tânăra mamă unui test poligraf deoarece nu era convins de faptul că cel de-al doilea copil este al lui, astfel că a vrut să lămurească acest lucru și a dus-o pe soția sa direct la detectorul de minciuni.

Anunțul făcut de Vulpița Veronica, după ce a făcut testul poligraf

Veronica Stegaru a susținut testul poligraf chiar în platoul emisiunii Acces Direct, astfel că ea a fost nevoită să răspundă la niște întrebări cu ”da” sau ”nu”. Zis și făcut! Vulpița a susținut tot acest proces privind detectorul de minciuni, însă Viorel a stat ca pe jar până la aflarea rezultatului. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit și nu numai soțul Veronicăi a fost cel care a aflat dacă este sau nu tatăl celui de-al doilea copil, căci tânăra mămică a dorit să împărtășească rezultatul și cu fanii de pe Instagram.