Anul trecut Culiță Sterp i-a construit o casa lui Ion Smecheru’. Iată ce se va întâmpla cu această acum după ce tânărul a murit

Culiță și Iancu Sterp au făcut un gest impresionant înainte de Crăciun în anul 2020. Cei doi frați celebri s-au mobilizat și au reușit să construiască o casă pentru Ion Smecheru’.

Culiță și Iancu Sterp și-au impresionat fanii cu un gest absolut incredibil pe care l-au făcut pentru un om fără adăpost.

Artistul împreună cu fratele său au construit o casă pentru o persoană nevoiașă. Este vorba despre Ion Șmecheru’. Un bărbat foarte muncitor, acesta nu a avut posibilități să aibă propria casă.

Din păcate, marți, 1 decembrie 2021, chiar de Ziua Națională a României, viața tânărului s-a sfârșit. Acesta ar fi consumat o cantitate enormă de alcool și după ce a intrat în comă, la scurt timp a decedat.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! 😢”, a mărturisit Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare.

Totuși, după ce au aflat vestea tristă, toți fanii s-au întrebat ce se va întâmpla cu casa tânărului. Culiță Sterp a elucidat misterul. Aceasta va rămâne familiei lui Ion Șmecheru.

„Casa o să-i rămână fraților lui și nepoților”, a scris Culiță Sterp