Andrei Dascălu și Bianca Comănici și-au petrecut seara împreună! Fotografia cu cei doi care i-a lăsat mască pe toți

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei, și Andrei Dascălu, finalistul Survivor România 2021, au ieșit, recent, împreună la o terasă din Capitală. După despărțirea de Roxana Ghiță, războinicul a declarat pentru Știrile Kanal D că își va îndrepta atenția spre o altă tânără. Oare despre cine să fie vorba?! Ei bine, un lucru este cert.

Lucrurile nu mai merg deloc între Roxana și Andrei, așa că cei doi ar fi luat-o deja pe drumuri diferite. Relația lor a durat doar câteva zile, iar ”conexiunea” specială s-a stins mai repede decât se aștepta oricine.

 

Iată că Andrei Dascălu nu stă degeaba și încearcă să-și ocupe timpul cu persoane dragi lui, dar și cu antrenamente. După Marea Finală Survivor România 2021, Andrei Dascălu a fost surprins mai mult în prezența bunului său prieten, Marius Crăciun, însă seara trecută, acesta a ieșit în oraș cu Bianca Comănici. Cei doi au postat și o fotografie împreună, pe conturile lor de Instagram. Nu se știe dacă a fost o întâlnire ”întâmplătoare”, ori chiar Bianca și Andrei au decis să petreacă timp împreună. Andrei Dascălu și Comănici Bianca

Bianca Comănici, singură sau într-o relație?

Dacă pe plan profesional, pentru Bianca Comănici totul arată destul de bine, se pare că pe plan sentimental, frumoasa brunetă a decis că, momentan, îi este mai bine singură, așa cum o știau toți fanii.

Însă, în emisiunea din platoul WOWbiz, a făcut o dezvăluire neașteptată. În timp ce dezbătea  subiecte despre zodii cu invitații săi, fără să își dea seama, Bianca a spus că nu este singură la momentul actual.

După ce a realizat ceea ce a spus, prezentatoarea s-a corectat, declarând că nu este într-o relație, ci că totul a fost o greșeală de exprimare. „Dar nu sunt singură. Aaaaaa, ba da, sunt singură!”, a spus Bianca Comănici, în cadrul emisiunii WOW Zodiac.