Andreea Tonciu a fost făcută praf

Andreea Tonciu a răbufnit pe o rețea socială după ce mai mulți prieteni virtuali au criticat-o pentru că a editat o fotografie a fiicei sale, Rebecca. Bruneta i-a pus micuței un filtru de Instagram pe față, fapt care i-a deranjat pe cei care o urmăresc.

Andreea Tonciu i-a jig…nit crunt pe cei care au pus-o la zid, intrigată de faptul că au existat oameni care i-au criticat decizia. Bruneta le-a adus mai multe inj…urii.

“Am postat și eu o poză cu Rebi în care i-am pus un filtru și s-a întâmplat o mare nenorocire, pentru că p…., t…., f…., h…. comentează. Cum puteți, mă, să jigniți? Bă, nu vă e rușine? Nu vă e rușine de nesimțiți ce sunteți? R….. mintali ce sunteți. Cum vă permiteți voi să-mi jig…niți copilul, care nu aveți ce face toată ziua și stați să dați comentarii. Niște nebuni, niște nesimțiți”, a spus Andreea Tonciu la InstaStory.

Andreea Tonciu: “Fac ce vreau cu copilul meu, postez cum vreau”
În final, Andreea Tonciu a precizat că pe contul personal de Instagram are dreptul să posteze ce dorește, indiferent de părerile celor care o urmăresc.

“Și apropo, fac ce vreau cu copilul meu, postez cum vreau, da? Mulțumesc lui Dumnezeu că am un copil frumos și tare deștept și îi pun ce filtru vreau eu. Nu vă mai uitați la mine pe Instagram sau pe Facebook, pentru că-mi vine să vă vorbesc foarte urât. Sunteți niște nesimțiți ăștia care ji..gniți copiii!”, a încheiat bruneta.

Altfel, ținem să precizăm că Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, sunt foarte mândri că fetița lor a început un nou capitol în copilăria sa. La vârsta de 4 ani, Rebecca s-a apucat de înot, un sport iubit de milioane de oameni.