Andreea Marin, demolata! „Un numar impresionant de barbati”

Intr-o postaremama lui Mircea Badea a demolat-o pe Andreea Marin.

E clar ca mama lui Mircea Badea a demolat-o pe Andreea Marin. Aceasta din urma a postat cateva randuri la o reclama pe care a facut-o unui produs. “Imi place sentimentul de curatenie, de prospetime, sa simt lumina pe chip, dar si in mine. Ma ghidez dupa acelasi principiu mereu: sa am grija si de interiorul meu, o cale sigura de a vedea rezultatele si in exterior. Folosesc o bautura despre care am mai povestit, pe baza de colagen marin. Contine Naticol care stimuleaza secretia de collagen de tipul I si are o rata de absorbtie foarte mare. Astfel imi mentin stralucirea parului, elasticitatea si luminozitatea tenului, ajuta la reducerea fragilitatii unghiilor si la atenuarea ridurilor. Tot ce e mai bun pentru voi!”, a scris Andreea Marin.

Mama lui Mircea Badea a demolat-o pe Andreea Marin: „Numarul facut public de ea insasi cu „pudoarea” binecunoscuta!”

Pe langa sute de mesaje de apreciere, Andreea Marin a primit unul agresiv, semnat de Mariana Badea, mama lui Mircea Badea, care este profesoara de limba romana. “Interiorul ei a fost „luminat” de un numar impresionant de barbati! Cel putin, de numarul facut public de ea insasi cu „pudoarea” binecunoscuta!”, a scris Mariana Badea, care s-a referit la viata sentimentala bogata a „Zanei surprizelor”, care a bifat numai putin de trei casnicii esuate, dar si alte multe relatii terminate prost.

Mama lui Mircea Badea a demolat-o pe Andreea Marin. Vedeta a fost maritata de trei ori

Nu mai e un secret ca mama lui Mircea Badea a demolat-o pe Andreea Marin. Vedeta a fost maritata cu Cristian Gheorghita, intre 1995 si 1998, cu Stefan Banica Jr, intre 2006 si 2013, si cu Tuncay Ozturk, intre 2013 si 2018. Andreea Marin nu a ramas prea mult singura dupa divortul de medicul turc, ea implicandu-se intr-o relatie sentimentala cu Ionut Brincoveanu, fost consul la Ambasada Romaniei din Libia.