Andreea Marin a dat-o de gol pe fiica ei, Violeta! Ce a facut alaturi de tatal ei, Stefan Banica Jr:

Andreea Marin e mandra de fiica ei, Violeta! Tanara de 14 ani ii da motive de mandrie si a vorbit despre planurile ei de viitor! Adolescenta o ajuta cu sfaturi si se pregateste pentru o cariera in muzica.

Violeta, fiica Andreei Marin si al lui Stefan Banica Jr se pregateste intens pentru o cariera muzicala. Dezvaluirile au fost facute chiar de mama sa intr-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

“Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?”, a povestit Andreea Marin.

Vedeta spune ca Violeta o sfatuieste atunci cand vine vorba despre moda: “Ea mă sfătuiește pe mine, e mai pricepută decât mine, fără niciun dubiu!”.

Mai mult, Andreea Marin spune ca urmeaza o surpriza pe piata muzicala din Romania. “E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a mai completat vedeta, la Exclusiv VIP.