Andreea Ibacka, decizie radicală la a doua sarcină. Cum va aduce pe lume al doilea copil

Andreea Ibacka va deveni curând mamă pentru a doua oară. după ce în urmă cu trei ani a născut o fetiță. Ea și Cabral sunt foarte deschiși față de publicul lor și, de când au dat vestea cea mare, comunică mereu cu cei care le urmăresc activitatea. Andreea a vorbit de curând despre un aspect important legate de naștere.

Andreea Ibacka va naște prin cezariană

Andreea Ibacka va deveni mamă pentru a doua oară. Soția lui Cabral trăiește cea mai frumoasă perioadă și este încântată de faptul că îi va face o surioară sau un frățior micuței Namiko. Actrița arată în mare formă, deși sarcina este una avansată.

Andreea este foarte deschisă față de fanii ei și îi ține la curent cu tot ce este nou. Viitoarea mămică le-a spus acum că nașterea va avea loc prin cezariană, pentru că la fel s-a procedat și la primul copil. Medicii au sfătuit-o să apeleze la această procedură pentru că este mult mai sigur pentru ea și pentru copil.

În funcție de cum decurge sarcină, ea și medicul vor stabili exact data nașterii. Poate avea loc la finalul lunii septembrie sau la începutul lui octombrie, în funcție de cum evoluează lucrurile.

„La sfârșitul lui septembrie sau poate la început de octombrie. Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri. Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a dezvăluit Andreea.

Prima sarcină a fost foarte grea

În urmă cu trei ani, Andreea Ibacka devenea mamă pentru prima dată. Ea a mărturisit că a avut mari probleme la prima naștere. De şi-ar fi dorit să nască natural, din cauza complicaţiilor nu a mai fost posibil și a fost băgată de urgență în sala de operații pentru cezariană.

Andreea era mult prea mică în acel moment și Inoke era mult prea mare pentru o sarcină normală, având 3,6 kilograme. Ea a avut dureri mari la naștere și recuperarea a fost extrem de dificilă, trecând prin clipe grele.

“A fost cumplită recuperarea. Am avut niște dureri cum nu credeam ca există. Eu mi-am dorit mult să nasc natural, am încercat, dar nu s-a putut. Din sala de travaliu m-au mutat de urgenţă la sala de operaţii pentru a-mi face cezariană pentru că nu reuşeam să nasc un copil atât de mare cum a fost fetiţa mea. Am avut nişte dureri groaznice, n-am putut să merg”, a spus Andreea Ibacka.