Andreea Esca, prima apariţie la TV după ce s-a infectat cu noul coronavirus:

Andreea Esca a apărut în cadrul Știrilor Pro TV ale acestei dimineți, spre bucuria tuturor celor care s-au îngrijorat pentru starea ei de sănătate după ce au aflat că a contractat noul coronavirus. Cu lacrimi în ochi, vedeta a vorbit despre cea mai delicată perioadă din viața sa – cea în care s-a luptat cu boala din China–, iar mărturiile sale îți dau fiori.

Astăzi, la mai bine de o săptămână după ce s-a aflat că Andreea Esca s-a infectat cu maladia rară din China, ea a apărut la Știrile Pro TV ale acestei dimineți. Prezentatoarea le-a oferit un interviu colegilor de trust în cadrul căruia a vorbit despre lupta sa împotriva virusului SARS-CoV-2 care a îmbolnăvit 14.646.707 de persoane la nivel mondial de la începutul declanșării crizei sanitare până în prezent.

“Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată”, a declarat Andreea Esca în cadrul Știrilor Pro TV ale acestei dimineți.

“Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, a mai spus cunoscuta vedetă.

Interviul integral cu Andreea Esca, făcând declarații despre infecția cu temutul coronavirus va fi difuzat astăzi, în cadrul Știrilor Pro Tv de la 19.