Andra Voloș de la Puterea dragostei, schimbare radicală de look! Cum arată blondă și cu breton

 

Andra Voloș, concurenta de la Puterea dragostei, a uimit pe toată lumea cu schimbarea ei de înfățișare.

 

Andra Voloș de la Puterea dragostei, schimbare radicală de look! Cum arată blondă și cu breton

Andra, concurenta emisiunii de la Kanal D, s-a pozat cu un nou look. Tânăra pentru care Bogdan Mocanu are o mare slăbiciune a renunțat la părul lung și brunet în favoarea unor cosițe blonde. Mai mult, Andra a vrut și breton!

 

 

Imaginile cu noul look al Andrei au fost postate chiar de ea pe conturile de socializare.

Admiratorii i-au făcut complimente și i-au dat comentarii în care au lăudat-o. Ce nu știu mulți este că această schimbare de look este temporară. Andra Voloș nu și-a tăiat breton și nici nu și-a decolorat și vopsit părul în blond. A optat, în schimb, pentru o perucă.

 

Adevărul despre imaginile compromițătoare cu Andra de la Puterea Dragostei! Videoclipurile cu iubita lui Bogdan Mocanu au strâns mii de vizualizări

Andra de la Puterea Dragostei, cea mai sexy concuerntă din casă, a fost protagonista unor scene incendiare. S-a aflat unde au apărut videoclipurile cu ea.

Andra, iubita lui Bogdan Mocanu, este una dintre cele mai frumoase concurente din casa Puterea Dragostei.

Recent, pe intrnet au apărut imagini deocheate cu tânăra și mulți dintre fanii emisiunii s-au gândit că, înainte de a intra în emisiunea, ea ar fi făcut videochat.

 

Adevărul este cu totul altul. Iubita lui Bogdan Mocanu nu avea aceeași ocupație ca Raluca și Larisa, fostele concurente de la Puterea Dragostei, ci este actriță. Andra a jucat în mai multe videoclipuri muzicale, iar pe YouTube acestea au strâns mii de vizualizări. Nu e de mirare că artiștii de pe peste hotare și-au dorit-o pe româncă în fimulețele lor, având în vedere că este o adevărată bombă sexy.

 

 

Într-un live, Andra a mărturisit că ea și cu Bogdan se potrivesc. ”Este viața mea! Ne potrivim perfect”, a spus Andra despre Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei. Mai mult, Andra a dezvăluit că ea și Bogdan au de-acum și o melodie a lor.
De altfel, fanii celor doi concurenți nu mai au nicio îndoială că Andra și Bogdan Mocanu sunt un cuplu și pândesc orice declarație de dragoste pe care cei doi o ”mai scapă” pe paginile de socializare și sunt fericiți când îi văd sărutându-se, alintându-se sau spunându-și: ”iubirea mea”, ”iubi”.