Andra, gest de milioane in plina pandemie de coronavirus: a donat 20.000 de euro spitalului Matei Bals! Ce mesaj emotionant are vedeta

Institutul National de Boli Infectioase Prof. ”Matei Bals” din Bucuresti se confrunta cu tot mai multi pacienti diagnosticati cu Coronavirus si are nevoie de o multime de produse santitare, medicamente si resurse pentru tratamente.

Mai mult, in ultimele zile, medicii s-au plans ca lipsesc multe din cele necesare. In acest context,

Andra a decis sa sprijine asa cum ii permite statutul de artist eforturile cadrelor medicale. Mai precis, a donat o suma impresionanta: 20.000 de Euro, care vor ajunge in fondurile spitalului.

Pentru protv.ro, Andra a declarat ca isi doreste cu tot sufletul sa se implice:

“Nu am stare, simt nevoia sa ajut. Stirile despre ce se intampla in lume si deja si in Romania m-au intristat si m-au ingrijorat mult in ultimele saptamani. Am un impuls de a merge la un spital sa intreb ce pot sa fac, dar evident nu am voie, nu sunt medic si nu am cum sa sprijin medicii decat de la distanta.

Așa că m-am gândit să fac o donație, sper ca asta să se traducă în paturi, halate, dezinfectant, orice este nevoie în acestă perioadă.

Indemn pe toată lumea să facă orice poate ca să ajute societatea să depășească mai ușor această criză care ne schimbă tuturor viețile.

Mă rog să devenim mai puternici după această încercare cruntă.” sursa:protv.ro