Anca Serea spune adevărul despre zvonurile privind a șaptea sarcină

Anca Serea a spus adevărul despre zvonurile care au circulat în ultima vreme potrivit cărora ar fi însărcinată cu al șaptelea copil.

În ultima vreme au apărut tot mai multe speculații conform cărora Anca Serea ar fi însărcinată cu al șaptelea copil. Însă prezentatoarea de la Prima TV a ținut să lămurească acest aspect și a făcut primele declarații despre aceste zvonuri.

Anca Serea a declarat pentru redactia.ro că nu este însărcinată, iar starea ei de sănătate nu îi permite acest lucru, având probleme medicale. Vedeta a adăugat că singurul copil pe care ar putea să îl aibă ar fi adoptat. „Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul”, a spus Anca Serea pentru sursa menționată.

Anca Serea a vorbit cu mai multe ocazii despre problemele ei de sănătate, precum și despre momente dificile prin care a trecut în urma acestora. Vedeta se confruntă cu o anemie severă de multă vreme și a ajuns și la spital din această cauză.

Într-un interviu pentru OK! Magazine, Anca Serea a vorbit despre această afecțiune și a mărturisit că în ciuda episoadelor grele pe care le-a întâmpinat, a reușit să treacă peste. „Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc.”

Vedeta a adăugat că în urma nașterilor, anemia s-a agravat, motiv pentru care a făcut toate investigațiile necesare. „Cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim”, a spus Anca Serea pentru OK! Magazine.

În luna august a anului 2020, în timp ce Anca Serea se afla în Bulgaria alături de soțul ei, Adrian Sînă, vedeta nu s-a simțit bine și a avut nevoie de ajutorul medicilor. După ce a stat internată acolo, Anca Serea a ajuns într-un alt spital din capitală. „Nu mai auzeam cu urechea dreaptă, nu mai vedeam cu ochiul drept, nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele”, povestea Anca Serea la vremea respectivă într-un live pe Instagram.

Anca Serea și Adrian Sînă îi au împreună pe Noah, Ava, Moise și Leah. Prezentatoarea TV mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară, pe David și Sarah.