ANCA PANDREA, LA UN PAS DE O TRAGEDIE ÎN CIMITIRUL UNDE E ÎNGROPAT IURIE DARIE : „AM CĂZUT CU CAPUL PE MORMÂNTUL DE MARMURĂ”

Anca Pandrea, soția regretatului Iurie Darie, a fost, de curând, să viziteze mormântul actorului. Ajunsă la 75 de ani, femeia lipsise de la cimitir doi ani, din cauza problemelor de sănătate și a pandemiei de coronavirus.

Ajunsă acolo, actrița a tras o sperietură soră cu moartea, după ce a căzut și s-a lovit cu capul de marmura mormântului. Din fericire, Anca Pandrea nu s-a accidentat, punânu-și repede mâna sub cap în momentul în care a căzut.

Citește și: Anca Pandrea, declarații sfâșietoare la 8 ani de la moartea lui Iurie Darie. ”Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe”

Actrița a mărturisit că nu consideră că a fost o simplă neatenție, ci mai degrabă un semn de la Iurie Darie. „A fost un moment ciudat, nici nu știu cum să-l descriu. De emoție că am ajuns la el, după doi ani, nu am mai fost atentă.

M-am întors cu spatele și m-am agățat de trapa aia și am căzut cu capul pe mormântul de marmură. Noroc că mi-am pus mâna la cap la timp, că am căzut cu capul chiar pe colțul de la marmură. Puteam să-mi sparg capul sau să rămân acolo’.

Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el: Eu nu puteam merge cu metroul, am și insuficiență cardiacă și respiratorie, eu nu am mașină. Nu am mai fost de doi ani la cimitir. Abia acum m-a dus o prietenă de-a mea, Dana Ionescu”, a spus Anca Pandrea la Prima TV.