Anamaria Prodan s-a mutat cu copiii: “Reghecampf sa-si asume viata aleasa”

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă extrem de grea. Impresara este foarte afectată de ce se petrece în jurul ei de când s-a aflat de problemele pe care le are în căsnicie, dar încearcă să facă față la tot. De curând, ea și-a luat copiii și s-au mutat în altă țară, departe de orice răutate.

Anamaria Prodan a fugit în Dubai
Anamaria Prodan nu mai are parte deloc de liniște de ceva timp. De când s-a aflat că este în pragul divorțului, Anamaria nu își mai găsește locul și este depășită de situație. Se vorbește despre tot mai multe posibile amante, iar de curând, soțul ei chiar a fost într-o excursie secretă cu o domnișoară misterioasă.

Prodanca a decis că vrea să ia și ea o pauză de la tot și s-a retras în altă țară. Mai exact, sexy-impresara și-a luat copiii și a plecat în Dubai, unde va sta câteva zile în apartamentul ei de lux de acolo.

”Da, vă pup, sunt acasă în Dubai. Chiar îmi doresc să stau puțin în liniște. Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu!

Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani’! Nu vreau să mai aud de nimic. Să facă și să zică lumea orice. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini și râsul și buna dispoziție a copiilor mei. În rest, să se ducă pe pustii”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Anamaria Prodan a mărturisit că, pentru o vreme, nu vrea să mai audă nimic despre ce face soțul ei sau ce se vorbește despre tot felul de presupuse femei cu care ar avea legătură. Ea spune că nu știe nimic despre escapada lui Reghe din Grecia și că nu a avut timp să se intereseze de numele unor persoane neimportante, de care nici măcar nu o interesează.

Anamaria, mașină de 300.000 de euro
Anamaria Prodan a spus clar că în timpul șederii ei în Dubai nu vrea să audă nici de Gigi Becali, nici despre alt om care vrea să îi facă rău. Tot ce își dorește este să stea liniștită alături de copiii ei, să se bucure de luxul din apartamentul ei din țara bogaților și de noul ei bolid.De curând, impresara a achiziționat un Lamborghini nou-nouț, în valoare de 300.000 de euro. Mașina a făcut furori în mediul online, unde toată lumea a văzut bijuteria, dar Prodanca a oprit comentariile de la postare, pentru a evita răutățile.