Anamaria Prodan, replică acidă în urma declarațiilor Marianei Pfeiffer. „E firesc să fie frustrată…”

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, cu care bărbatul a fost căsătorit timp de 13 ani, a vorbit recent despre divorțul anului și a dezvăluit că Anamaria Prodan se confruntă cu o situație trasă la indigo cu cea pe care ea a experimentat-o în trecut. Mai mult, mama primului copil al lui Reghe a declarat că antrenorul a rugat-o la acea vreme să se separe cât mai repede, pentru că impresara era însărcinată.

Acum, după ce declarațiile Marianei Pfeiffer i-au ajuns la urechi, Anamaria nu a întârziat să reacționeze, deranjată de zvonurile apărute în presă.

Anamaria Prodan a răbufnit în urma declarațiilor primei soții a lui Reghe

Anamaria Prodan susține că prima soție a lui Reghe a oferit o versiune total diferită față de ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în fosta căsnicie a antrenorului.

Mai mult, impresara a răbufnit după declarațiile apărute în presă și a precizat că atât Mariana Pfeiffer, cât și Corina Caciuc nu fac decât să îl „târască în mizerie” pe soțul ei și să îi păteze imaginea:

„Eu am copii de crescut, afaceri de făcut, eu sunt Anamaria Prodan. E firesc să fie frustrată audiența și să viseze la publicitate pe spatele meu. Nu mă cobor la nivelul ăsta, să dau replici sau să comentez ce spune una din actualele amante, licențiată habar nu am în ce … și fosta soție a soțului meu, cosmeticiană. Acestea nu fac decât să-l târască în mizerie, să-i distrugă cariera, să-i păteze obrazul!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

„Este tot alegerea lui să permită amantelor și fostelor neveste să-l târască de unde l-am ajutat să urce”

Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf este singurul vinovat pentru tot scandalul cu care se confruntă acum și pentru faptul că imaginea lui va avea de suferit în viitor, deoarece el este cel care le permite fostei soții și presupusei amante să ofere declarații ori de câte ori au ocazia.

De asemenea, impresara a ținut să sublinieze că antrenorul va regreta amarnic aceste alegeri „ieftine”, care îi fac pe copiii săi să rămână muți în privința situației actuale:

„Este tot alegerea lui să permită amantelor și fostelor neveste să-l târască de unde l-am ajutat să urce (finala Champions League) în lumea obscură unde se zbate astăzi. Păcat, căci Laurențiu Jr. și fetele noastre stau împietriți și privesc un spectacol grotesc unde amantele și fostele neveste îl tăvălesc pe tatăl lor! Păcat de o muncă uluitoare, păcat de această alegere a soțului meu.(…) Îl vor costa scump.”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa amintită.