Anamaria Prodan, primele declarații despre Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față și vorbește pentru prima dată despre Florentina Raiciu, cea despre care s-a vehiculat, neoficial, în ultimii ani, că ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf. Totul a început după ce Gigi Becali a făcut declarații neașteptate despre o relație extraconjugală a antrenorului.

În ultimele săptămâni, pe prima pagină a ziarelor a fost divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, asta după ce antrenorul a confirmat despărț1rea, printr-o declarație scurtă și succintă..

În timp ce antrenorul tace mâlc, după acea declarație care a aruncat totul în aer, s3xy-impresara susține sus și tare că nu există niciun divorț și că lucrurile merg foarte bine în căsnicia lor.

Anamaria Prodan a intrat prin Skype în emisiunea de la GSP, unde a vorbit pentru prima dată despre Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a declarat că totul a început de la Gigi Becali, după ce acesta a dat declarații și a spus că Reghe are amantă de 8 ani și că i-a făcut salon de înfrumusețare.

‘Totul a început din ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut și au apărut tot felul de nume de femei. Cu amantă de 8 ani, că Anamaria Prodan are și ea pe cineva. Am mii de mesaje și toată lumea pune câte o întrebare. Toți mă întreabă… Familia este ok. Eu nu sunt femeia care a stat la mâna unui bărbat.

Nu există că l-am luat de bărbat ca să am mașini sau altceva. (…) E jenant că în 2021 mai avem discuții de genul acesta. Că are amantă de 8 ani și nevastă-sa doarme, stai că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon. El era atunci antrenor la Steaua. Unde erau ăia 10-20 de mii de dolari pe care îi dădea… cum o cheamă?! Florentina, nu știu…’, a declarat Anamaria Prodan.

Florentina Raiciu este o blondă s3xy care a pozat în Pla.yb0y, dar a fost și asistentă TV la Antena Stars. În urmă cu mulți s-a speculat că între fata de oraș și soțul Anamariei Prodan ar exista ceva, mai exact o relație sentimentală.

S3xy-impresara a vorbit acum pentru prima dată despre Florentina, femeia despe care, neoficial, s-a vorbit în cercurile mondene, sportive și în presă că ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf.
‘Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bă.tu.t-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta.

Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi d1strugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… (…) Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e.

Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Nu știu dacă cineva mă judecă. Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise… Ce fel de om ar trebui să fie Laurențiu Reghecampf? Eu nu am văzut nimic ca să zic că a avut dreptate Becali’, a mai spus Anamaria Prodan.

Vedeta consideră că totul a fost pus la cale de anumiți oameni care au vrut să-i facă rău și să o despartă de Laurențiu Reghecampf. ‘Dacă acești mari smecheri care stau pe la pârnaie s-au gândit că ar putea să facă o manevră de genul: hai să trimitem o năpărcă din asta ca să facem un scandal și să div0rțeze.

Iată că pentru asta eu am explicat de multe ori. E datoria mea cumva… Eu și Reghecampf am fost exemplu de familie, de dragoste’, a mai spus soția lui Reghe.

De menționat că au fost numeroase zvonuri cu privire la relația dintre Laurențiu Reghecampf și Florentina Raiciu, dar nicio dovadă concretă, niciodată. Cei doi nu au fost filmați sau fotografiați împreună, nici măcar în compania altor persoane. Mai mult, niciunul nu a comentat aceste zvonuri, până în prezent.potrivit viva.ro