Anamaria Prodan, prezentă la o petrecere în Dubai. Impresara s-a sărutat cu un celebru bărbat din România

Anamaria Prodan se afla în aceste zile în Dubai unde are loc un eveniment. Ieri seară, impresara a făcut un live pe Instagram, unde a fost filmată în timp ce se distrează la o petrecere de lux, unde au fost invitate mai multe nume din România!

Cătălin Botezatu şi Ruby au luat parte la petrecerea de lux din Dubai şi au fost surprinşi în timp ce se distrează alături de Anamaria Prodan.

„Sunt live acum! Vă pupăm de aici, de la cea mai frumoasă petrecere din Dubai! Vă pupă dulcețile! Sunt aici cu cea mai selectă companie. Sunt aici cu marele Cătălin Botezatu, idolul românilor, și cea mai puternică femeie din România, visez la puterea și determinarea ei, pentru asta muncesc, Anamaria Prodan”, le-a transmis Ruby internauților, în timpul live-ului.

În cadru a apărut şi Eduard Eremia, promotor celebru de K1, care s-a ocupat de organizarea acestui eveniment. Anamaria Prodan l-a sărutat de câteva ori pe obraz, apoi l-a pupat din greşeală şi pe gura, moment în care s-au amuzat teribil.

Ce spune Anamaria Prodan despre viaţa să amoroasă

În urmă cu câteva zile, încă soția lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că plecarea unei persoane înseamnă cu siguranță venirea alteia, așa că este pregătită să accepte lângă ea un om care să o facă să se simtă împlinită.

„Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv.Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Romaniatv.ro.