Anamaria Prodan, declaratie s0canta! Vrea să fie nasă pentru copilul lui Reghe cu amanta

Anamaria Prodan trece printr-o situație extrem de dificilă. S3xy-impresara este la un pas de a deveni o femeie singură, după ce Reghe a luat decizia de a divorța de aceasta.

Totuși, impresara nu poate accepta gândul că nu-l va mai avea pe soțul ei dar, în cazul în care acesta va avea un alt copil, vrea să îi fie nașă.

Anamaria Prodan, declarații-ș0c

Anamaria Prodan traversează cea mai grea etapă a vieții sale. De când Reghe a declarat public, pentru a doua oară, că divorțează, s3xy-impresara continuă să facă declarații care mai de care mai controversate și nu poate accepta ideea că familia ei se destramă.

Se vorbește tot mai mult în presă despre faptul că Reghe și-a refăcut deja viața, chiar dinainte de a deveni un bărbat cu adevărat liber.

Deși s-a mai zvonit că ar avea amante, acum ar fi ceva sigur și noua lui relație ar fi una foarte serioasă. Mai mult, iubita acestuia ar fi însărcinată, iar antrenorul deja ar fi ales nașii pentru copilul nenăscut, fericit că va deveni tătic.

Anamaria Prodan continuă să nege faptul că divorțează și lasă impresia că totul merge bine în căsnicia ei. Cât despre amanta lui Reghe, spune că nu o cunoaște și nu știe absolut nimic despre existența ei.

În cazul în care se va demonstra că Reghe urmează să devină tătic, sexy-impresara susține că va fi ea cea care divorțează și, în plus, va fi și nașa copilului, alături de bunul ei prieten, Adrian Thiess.

“Nu ştim cine e asta, nu mai promovaţi non valori! Dacă e adevărat, eu şi Adrian Thiess suntem naşi, eu devin naşa fiicei lui. Dacă e adevărat, divorţez eu. Noi nu divorţăm!”, a declarat Anamaria, determinată și sigură pe ea.

Anamaria Prodan, dispusă să îl ierte pe Reghe

Anamaria Prodan nu poate accepta că în curând nu va mai fi soția lui Reghe și neagă cu vehemență orice veste în acest sens. Sexy-impresara susține că nu știe nimic despre despărțire și nimeni nu a informat-o despre așa ceva.

Totuși, este convinsă că lucrurile vor reveni la normal sau cel puțin se vor clarifica și abia atunci va face declarații. Cât despre Reghe, dacă ar fi posibil, ea spune că l-ar ierta și l-ar primi înapoi în viața ei fără să se gândească.

În plus, este dispusă să uite tot și să aibă din nou încredere în el, pentru că îl divinizează și sentimentele față de acesta nu se pot schimba așa ușor.

”Dacă ar fi să o iau de la capăt și să am încredere în soțul meu și să îi dau absolut totul pe mână, aș face la fel.

Pentru că nimeni pe pământul ăsta nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău, cineva în care ai crezut, cineva cu care ai copii, cineva care e soarele vieții pentru familia ta.”, spune Prodanca.

Toată familia suferă din cauza celor întâmplate între Reghe și Anamaria. Fiul lor cel mai mic, în vârstă de doar 13 ani, este cel mai afectat de această situație și asta se observă din postările sale de pe rețelele de socializare. Acum două zile, el a publicat un mesaj prin care îi transmitea tatălui său că nu mai există pentru el. Ulterior, a șters toate fotografiile cu acesta.

Anamaria chiar a confirmat că cel mic duce tot greul, spre deosebire de surorile lui mai mari, care înțeleg mai bine situația. Cel mai tare l-ar durea faptul că tatăl lui nu îi acordă atenția de care are nevoie.