ANAMARIA PRODAN, APARIȚIE DE MILIOANE ÎN DUBAI. LA CE ACCESORIU NU A RENUNȚAT IMPRESARA

Anamaria Prodan este una dintre femeile care știu cum să se îmbrace chiar și pentru o simplă ieșire la mall. Soția lui Laurențiu Reghecampf a făcut furori într-un mall din Dubai. Pentru ce outfit a optat impresara, dar și la ce accesoriu nu a renunțat. 

Zilele trecute analizam ținuta pe care Anamaria Prodan a purtat-o cu ocazia aniversării celor 15 ani de căsătorie cu Laurențiu Reghecampf, dar ceea ce trebuie menționat este faptul că vedeta nu are ținute impecabile doar la anumite evenimente.

Fie că este vorba despre o întâlnire de afaceri, un eveniment important din viața ei, sau doar o simplă ieșire la mall, Anamaria Prodan „dă moda” în fiecare din situațiile enumerate. Așa s-a întâmplat și în urmă cu o zi, când sexy impresara a mers într-un centru comercial din Dubai.

Pentru această ieșire, vedeta a optat pentru o salopetă cu imprimeu floral, o geantă roșie Hermes, bijuterii de sute de mii de euro, dar și nelipsitul accesoriu din pandemie, masca de protecție. La aceasta ne-au și rămas ochii, asta pentru că Anamaria Prodan a ales o mască de … fițe, o mască suflată cu aur.