Anamaria Prodan a ajuns din nou în faţa altarului. Vedeta a spus „Da!” pentru a treia oară

Anamaria Prodan a ajuns din nou în faţa altarului. Celebrul impresar şi-a reînnoit jurămintele cu Laurenţiu Reghecampf. Evenimentul a avut loc în România, chiar de Ziua Copilului.

Cei doi s-au întors din Arabia Saudită, acolo locuiesc după ce fostul antrenor al lui FCSB a preluat-o pe Al Ahli. Celebrul cuplu s-a căsătorit pe 14 iunie 2008, în Las Vegas.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf şi-au reînnoit jurămintele la biserica din Snagov, anunţă spynews.ro. Au fost însoţiţi de câţiva membri ai familiei şi de prietenii apropiaţi. Agenta de jucători a spus din nou „da”, în faţa preotului.

Numai ploaia le-a dat bătăi de cap celor două vedete care au plătit mii de euro pentru ţinuta spectaculoasă cu care s-au afişat. Aceştia tocmia au plătit 350.000 de euro pentru a-şi renova vila pe care o deţin în Pipera. A angajat o echipă de muncitori, un designer şi a redecorat casa într-un stil arăbesc. Noul mobilier este de lux şi a fost adus din Turcia şi Dubai şi a costat 150.000 de euro.

Anamaria Prodan a avut ideea de a-şi reînnoi jurămintele, la 12 ani după ce s-a căsătorit cu Laurenţiu Reghecampf. Ea a organizat tot şi i-a făcut o surpriză soţului.

Anamaria Prodan are o avere incredibilă şi a făcut investiţii importante pe toate continentele. Vedeta şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, nu se uită la bani când vine vorba de cumpărat case şi accesorii de lux.

Anamaria Prodan a ajuns din nou în faţa altarului. În acest an, a avut parte şi de o surpriză extravagantă din partea tehnicianul arabilor de la Al Ahli. Reghecampf i-a cumpărat un apartament în cea mai înaltă clădire din lume.

Locuinţa de cinci stele din Dubai, din celebrul Burj Khalifa, a costat nu mai puţin de 4 milioane de euro. Apartamentul este dotat cu toate necesitățile: o zonă de relaxare, o zonă de luat masa și o bucătărie, plus dormitoarele, livingul şi balconul cu o o priveliște fantastică.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Vedeta a mai fost căsătorită, între 1998 şi 2007 cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Cu el are două fete, Rebecca şi Sarah.