ANAF dă mașini la vânzare pe preț de NIMIC! Ce mașină îți poți cumpăra cu doar 2.400 de lei

Pentru românii care vor să-și cumpere o mașină, dar bugetul nu le permite să se avânte la modele scumpe, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) are soluția. Dă mașini la vânzare pe preț de nimic. Cât de puțin costă Dacia, Ford sau Opel, anunț major pentru șoferii din România. Niciodată nu a costat o mașină atât de puțin! Despre ce sume este vorba.

Cât ajunge să coste Dacia, Ford sau Opel. ANAF a făcut anunțul
ANAF vine cu vești bune pentru românii care caută să-și înlocuiască mașina actuală cu o altă marcă sau vor să-și cumpere prima mașină. Agenția a scos la licitație zeci de mașini, pe un preț de nimic. Șoferilor li se oferă modele diferite de mașini la care să se uite, pe care să le achiziționeze ulterior. Partea interesantă este că poți deveni proprietarul unui automobil Dacia, Opel, Hyundai, Nissan, Ford, Seat, Land Rover, Mercedes Benz, Renault și Honda cu puțini bani.

Benzină vs. motorină
Agenția Națională de Administrare Fiscală a scos la licitație zeci de modele de mașini, printre care Dacia, Opel, Hyundai, Nissan, Ford, Seat, Land Rover, Mercedes Benz, Renault și Honda. Aceste modele de mașini sunt vândute de către mai multe administrații județene ale ANAF. Licitațiile se vor desfășura, în mod normal, în orașele respective. Prețurile variază în funcție de model, dotări sau an de fabricație. Spre exemplu, o Dacia Logan din 2006, scoasă la licitație de ANAF, pleacă de la 2.400 de lei, în timp ce o Mazda CX5 pornește de la 84.450 lei.

Dacă preferi Ford Focus, din 2001, pe motorină, trebuie să scoți din buzunar 4.300 de RON. În schimb, o Dacia Logan SD 4SDAG, din anul 2013, Serie sașiu UU14SDAG448485499, Serie motor F120553, culoare principală alb, CIV J647765, pe benzină, prețul de licitație pornește de la 12.600 lei.

Prețurile de la care pornesc licitațiile ANAF nu includ TVA, anunță ANAF.

Licitațiile organizate de Agenția Națională de Administrare Fiscală sunt programate între 7 și 29 septembrie 2021.

O licitație asemănătoare a avut loc în primăvară. Între 9 și 30 martie 2021, Agenția a scos la vânzare, prin licitație, zeci de mașini cu prețuri variind între 1.200 lei, pentru un Volkswagen Lupo din 1999, despre care se menționa că este defect, și până la 61.000 lei, pentru un Jeep Grand Cherokee. Foarte multe dintre modelele scoase la vânzare de ANAF sunt mașini Dacia Logan, unul dintre mărcilele preferate de multe dintre firmele din România, dar și de către șoferii români.