Ana Morodan s-a mutat la Bucuresti cu doar 200 de lei! Iata povestea de viata a vedetei

Ana Morodan a fost invitata la emisiunea Xtra Night Show, dee la Antena 1, unde a facut numeroase dezvaluiri despre viata sa.

Ana Morodan, care a participat la show-ul Asia Express, a marturisit ca i-a fost foarte greu in momentul in care s-a mutat in Bucuresti.

”M-am mutat in Bucuresti cu 200 de lei in buzunar si m-am mutat in primul an de sapte ori, imi era foarte greu. Nu puteam sa plateasca chiria. Era o drama pentru mine si o angoasa. Am inceput sa-mi spun atat de tare ca nu conteaza daca pornesti dintr-o garsoniera, nu conteaza ca nu pornesti dintr-o vila. Vreau sa zic asta la o camera la care ma vede toata lumea si vreau sa vorbesc asta pentru orice tanar si pentru orice antreprenor la inceput, pentru orice copil care porneste in viata. Nu ai nevoie de un iubit bogat, de parinti bogati. Singurul lucru pe care mi l-am spus a fost ca trebuie sa ma simt bine intr-o rochie si pot sa cuceresc lumea… Sa fii antreprenor, sa fie femeie… e greu! Poti sa reusesti daca nu uiti de cate ori cazi si ca de multe ori, o rochie care poate sa coste 30 de lei, sa fie de la second hand… iti tine loc de casa. Viata inseamna sa te adaptezi”, a povestit Ana Morodan.

Ea si-a amintit si de vremea cand era la scoala, dezvaluind ca a fost exmatriculata dupa ce s-a certat cu o profesoara. 
”Nu-mi place natura umana! Am fost exmatriculata din liceu pe chestia asta. M-am contrazis cu profesoara de psihologie. Eu consider ca oamenii, in definitiv, sunt manati de instincte primare, care sunt instincte de supravietuire. Eu sunt introvertul care este complet ambalat in animal social. Nu-mi place sa relationez cu multi oameni. Am aceeasi oameni de zeci de ani, nu simt nevoia sa ma placa o natiune. Nu simt nevoia sa am multi prieteni”, a spus ea.

La aceeasi emisiune, Ana Morodan a afirmat ca si-ar dori sa infieze un copil. ‘
‘Ma gandesc serios ca poate in trei, patru ani, sa infiez un copil. Desi as fi o nebuna, tot i-as da o viata mai buna decat in orfelinat”, a declarat vedeta, potrivit spynews.ro.