Ana Maria Margean, prima declaratie despre banii castigati la Romanii au talent

Ana Maria Margean, castigatoare la Romanii au talent a decis ce va face cu marele premiul de 120.000 de euro.

Ana Maria Margean, ce face cu banii de la Romanii au talent

Ana Maria Margean a castigat cei 120.000 de euro, marele premiu de la Romanii au talent, iar dupa ce s-a intors acasa, a decis, impreuna cu parintii, ce va face cu marele premiu.

”Visul meu este sa fac un hotel pentru animalele de companie si sa am personal grija de ele. Iata o idee de a cheltui cei 120.000 de euro! Sau ne-am putea muta din apartament, la o casa cu gradina, ca sa putem tine mai multe sufletele. Toti din familie suntem m.o.rti dupa animale”, a declarat, pentru Click, Ana Maria Margean, castigatoarea Romanii au talent.

”Pentru mine, cel mai mult imi doresc un catelus mic si pufos, pe care sa-l strang in brate toata ziua. Mi-ar placea un bichon maltez, pentru ca poate fi tinut in casa. Acum, cred ca parintii mei vor fi de acord. Sora mea vrea o pisica, a fost primul lucru care m-a intrebat vineri seara, daca acum o sa-i iau si ei pisica”, a mai spus castigatoarea de la Romanii au talent.

Ana Maria Margean de la Romanii au talent vrea sa faca cariera ca ventriloc

”Sper si cred ca ma va ajuta aceasta experienta in viitoarea cariera. (…) Vreau sa ajung si sa fiu cunoscuta in intreaga lume ca ventriloc”, a spus Ana Maria Margean imediat dupa finala ”Romanii au talent”.

Potrivit legii, veniturile obtinute din premii sunt impozitate, iar Ana Maria Margean, dupa ce a castigat Romanii au talent, nu va fi o exceptie.

Astfel, desi premiul de la Romanii au talent a fost de 120.000 de lei, dupa impozitare Ana Maria Margean va ramane cu suma de 107.890 euro, adica aproximativ 530.000 de lei.