Alina Vidican a dat lovitura! Se mărită cu un milionar, dar doar cu “binecuvântarea” lui Cristi Borcea

Alina Vidican, fosta soţie a lui Cristi Borcea, a uitat de suferinţă. Se iubeşte acum cu un milionar american şi a fost cerută în căsătorie. Înainte de a accepta, Alina a i-ar fi cerut aprobarea lui Cristi Borcea.

Alina Vidican se mărită. Cine este bărbatul cu care se va căsători în America

Alina Vidican a suferit enorm după despărţirea de Cristi Borcea. Cu greu a acceptat ideea că a fost părăsită pentru Valentina Pelinel, deşi avea împreună cu omul de afaceri doi copii. După separare, Alina s-a mutat definitiv în America. Ani la rând a stat departe de România şi de ochii presei, însă recent a revenit cu o veste foarte bună. A cunoscut un milionar american, cu care se va căsători în curând.

După 5 ani de când s-a mutat la Miami, Alina a hotărât să îl prezinte tuturor pe bărbatul care a ajutat-o să treacă peste despărţirea de Cristi Borcea. Viitorul soţ al Alinei Vidican este un milionar american, care deţine o afacere de succes la Miami şi pe care l-a cunoscut în timp ce îşi cumpăra o nouă maşină: un Ferrari de 200.000 de euro. Claude, bărbatul cu care Alina este acum logodită, are 46 de ani şi i-a făcut acesteia o reducere foarte mare la achiziționarea mașinii.

”S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă”, a declarat o sursă apropiată Alinei Vidican.

Alina Vidican a dat lovitura! Se marită cu un milionar, dar doar cu
Alina Vidican a dat lovitura! Se marită cu un milionar, dar doar cu “binecuvantarea” lui Cristi Borcea

Alina se căsătoreşte doar cu aprobarea lui Cristi Borcea

Alina Vidican a fost cerută în căsătorie de Claude, noul iubit, însă nu a acceptat până nu a discutat cu Cristi Borcea, care i-a aprobat căsătoria.

”Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, potrivit unei surse citate de Fanatik.”Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida”, potrivit sursei citate.

Alina Vidican şi-a pierdut tatăl

Alina Vidican a trecut prin momente foarte grele la sfârșitul anului trecut. Tatăl său s-a stins din viaţă în urma unei boli necruţătoare, un cancer care a recidivat şi care a fost descoperit prea târziu. Deşi a trecut nu a trecut jumătate de an de la tragicul eveniment, Alina s-a logodit cu Claude pe 26 aprilie. Milionarul american a cerut-o în căsătorie într-un mod foarte romantic şi i-a dăruit un inel de logodnă superb.

Alina are 37 de ani și este mamă a doi copii pe care-i are cu Cristi Borcea: Alexandru (9 ani) și Gloria (6 ani). Cristi Borcea şi Alina au divorţat în urmă cu cinci ani. Atunci, Alina s-a mutat în America, la Miami, și se ocupă de una dintre afacerile lui Cristi Borcea, restaurantul situat în zona de lux a orașului din Florida.