Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, a dezvăluit cum face față despărțirii, după ce a anunțat divorțul de fostul concurent de la Survivor: „Încerc să…”

Dacă imediat după vestea bombă pe care au dat-o faimosul a făcut mai multe declarații și chiar a povestit cum s-a ajuns la despărțire, tânăra a decis să nu comenteze deloc această situație. Totuși, întrebată de fani, pe rețelele de socializare, Alexandra a dezvăluit cum face față rupturii de fostul fotbalist.

Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, despre cum face față divorțului

Alexandra a fost rezervată până acum în declarații și nu a dorit să vorbească despre relația pe care a avut-o cu Sebastian Chitoșcă.

Cu toate acestea, asaltată de curiozitățile celor care o urmăresc, tânăra a ținut să îi lămurească pe cei de acasă că se simte mai bine, încearcă să fie pozitivă și să ia această experiență

ca pe o lecție de viață: „Acum sunt mai bine. Sunt o persoană pozitivă, încerc să găsesc ceva bun în fiecare întâmplare grea din viața mea!”, a spus Alexandra, încă soția lui Sebastian Chitoșcă, pe contul ei de Instagram.

 

 

Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, a dezvăluit cum face față divorțului

Alexandra nu a dorit să povestească ce s-a întâmplat în căsnicia ei