Alex Velea s-a însurat cu Ana în 2010, dar a divorțat de ea după doar 4 ani. Spun gurile rele, din cauza Antoniei. Iar acum, la 7 ani de la divorț, Velea recunoaște tot. „Eu și Antonia stăteam închiși în casă și…”

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o familie fericită și pare că totul merge la superlativ în relația de cuplu. Însă dacă acum sunt bine, începuturile relației nu au fost chiar ușoare. Alex Velea a vorbit despre prejudecățile și criticile de care s-au lovit de-a lungul timpului.

De ani de zile Alex Velea și Antonia formează un cuplu. Cei doi se iubesc și pare că nimic nu le poate distruge relația. Însă până au ajuns la acest punct au avut mult de lucru și au trebuit să treacă prin judecata aspră a publicului.

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Alex Vela a vorbit despre începuturile relației. Acesta a mărturisit că atât el, cât și Antonia au fost judecați mult prea aspru în momentul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt. Cei doi au fost acuzați că au renunțat la foștii parteneri pentru a se cupla și că și-au clădit fericirea pe nefericirea altora.

Alex Velea a mai spus că deși era atât de fericit lângă Antonia a trebuit ca o perioadă de timp să se ascundă și să se ferească de gura răutăcioșilor. Acesta a mărturisit că prima parte a relației au petrecut-o în casă, din cauza faptului că toată lumea îi judeca mult prea aspru.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă.

Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a declarat Alex Velea, la Xtra Night Show.