Alex Erlich, acrobatul care a căzut 7 metri în gol, a murit. Medicii rup tăcerea (exclusiv)

Care este starea acrobatului care a căzut în gol de la 7 metri? Artistul s-a accidentat în cursul zilei de vineri, 5 februarie, în cadrul numărului Roata Morții. Care sunt ultimele vești ale specialiștilor?

Update: Tânărul în vârstă de 26 de ani a murit azi, 23 martie, după o luptă lungă.

Starea de sănătate a acrobatului care a căzut în gol de la 7 metri

Un acrobat român a suferit vinerea trecută un accident de muncă la Circul Metropolitan în timp ce se antrena pentru momentul în care vor reîncepe spectacolele. Alex Erlich are doar 26 de ani, dar are o experiență vastă în călărit și acrobație, lucruri pe care le face în timpul numerelor sale.

Băiatul a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca unde a fost operat, iar acum se află în afara oricărui pericol, susține acesta. “Alex Erlich e acum în afara oricărui pericol. Nu vă pot furniza mai multe detalii, întrucât mama băiatului ne-a pus în vedere în mod expres faptul că nu doreşte mediatizarea publică a stării de sănătate a fiului ei”, a declarat pentru impact.ro Adrian Daminescu, directorul interimar al Circului bucureştean.

Surse din spital au mai confirmat pentru sursa citată că acesta este stabil acum. Nu au fost date mai multe detalii din cauza cererii venite din partea familiei privind cenzurarea informațiilor: “S-a trezit bine după operaţie şi a întrebat unde se află. Deja respiră singur, fără aparate, ceea ce este un semn foarte bun şi încurajator pentru starea sa de sănătate. Pe de altă parte, trebuie ţinut sub supraveghere fiindcă reacţiile sale, normale acum, vin din partea unui om care a suferit totuşi o lovitură semnificativă, căzând în gol de la câţiva metri.”

Amintim că Alex se afla în cadrul unui antrenament de rutină în timpul accidentului. Mai exact, pe dispozitivul Roata Morții. Acesta a reușit sp execute trei tumbe în aer, iar a patra avea să fie cu ghinin. Sistemul de prindere a cedat, iar artisul a căzut în gol.

Artistul s-a zbătut între viață și moarte

Starea băiatului a fost foarte gravă, cei apropiați făcându-și griji ca acesta să nu-și piardă viața. Din fericire, medicii au intervenit rapid, iar artistul a fost salvat, aflându-se acum în afara pericolelor.„În aceste momente, acrobatul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca și se luptă între viață și moarte. Totodată, în urmă cu aproximativ trei ani, acrobatul Yann Arnaud, în vârstă de 38 de ani, s-a stins din viață după ce a căzut în timpul spectacolului la Tampa Bay, statul Florida. „Întreaga familie Cirque du Soleil este în şoc şi devastată”, arată un comunicat.