Alex de la Orăștie, mesaj tăios către Elena Merișoreanu, după ce artista a spus că el ar cânta pe „mici și bere”: „Câștigă jumătate cât mine”

Scandalul din muzica populară românească escaladează din ce-n ce mai mult! După ce Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu și-au adresat vorbe grele, Alex de la Orăștie i-a adus și el acuzații celei din urmă, spunând că ar face lucruri doar „de imagine”. Iată ce acuzații grave îi aduce cântărețului artistei poreclită „Merișor”!

  • Alex de la Orăștie, replici acide către Elena Merișoreanu.
  • Ce acuzații fără precedent i-a adus artistul.

Disputele din muzica populară românească iau amploare! Totul ar fi izbucnit, după ce Maria Dragomiroiu a spus despre Elena Merișoreanu că ar fi „răutăcioasă, invidioasă și mincinoasă”. „Merișor” a avut o reacție acidă, acuzând-o pe colega ei de breaslă de faptul că i-ar fi luat bărbatul altei femei, tunând și fulgerând la adresa artistei.

Alex de la Orăștie, acuzații la adresa Elenei Merișoreanu

În schemă au apărut ulterior și alte nume mari din industria muzicală, cum ar fi Saveta Bogdan și Alex de la Orăștie, amândoi extrem de înfuriați pe Elena Merișoreanu. Cântărețul i-a adus acuzații fără precedent ieri seară, la Xtra Night Show, susținând că artista ar fi spus atât despre el, cât și despre alți tineri artiști, că nu ar merita, de fapt, acest statut și că ar fi doar niște oameni care cântă la bâlci și zile comunale și că ar cânta pe „mici și bere”.