Alex Bodi a vorbit despre cel mai ascuns secret al său. Cum a ratat șansa de a deveni un idol mondial

Alex Bodi a vorbit despre cel mai ascuns secret al său. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a trecut prin clipe grele în adolescenţă. La 18 ani avea mari probleme cu banii şi a lucrat în construcţii alături de tatăl său.

Afaceristul a declarat că a fost o perioadă în care nu avea ce mânca. Acesta a fost şi motivul pentru care nu şi-a urmat marea pasiune, de a juca fotbal. Bodi a dat probe chiar la Real Madrid, dar a rezistat numai două săptămâni. A ales să strângă bani pe şantier.

„Am jucat cu nişte prieteni, nu aveam pe nimeni. M-au cunoscut nişte spanioli, din discuţii unchiul meu a vorbit cu cineva şi am dat o probă la divizia a 3-a provincială. În 2003 aveai nevoie de acte, ei nu aveau cum să mă plătească, iar eu trebuia să muncesc undeva… să îmi scot o rezidenţă în Spania şi după să mă înscriu la clubul respectiv. Şi nu mi-au făcut, a fost complicat.

Mi-au spus că îmi dau 410 euro pe lună şi 50 de euro era abonamentul la abuz şi metrou. Am fost vreo două săptămâni, până când am decis să fac mai mulţi bani. Îl vedeam pe tata că pleca la ora 7 de acasă. Am muncit pe furiş, în construcţii. Iar prima mea zi a fost super dură. Am plecat de dimineaţa de la 7 şi am ajuns a doua zi la 2 dimineaţa. Părinţii mei erau speriaţi. Tata a spus: ‘vrei să munceşti? bine, te iau cu mine la muncă!’.

După am trecut la o altă firmă, era pe IT, gen telefonie şi internet. Simultan am lucrat şi bodyguard, pentru că îmi doream să fac bani şi aşa am început să văd viaţa de noapte„, a declarat Alex Bodi pentru Kanal D.

Alex Bodi a început să se îmbogăţească după ce a intrat în afaceri cu maşini. A adunat sume uriaşe după ce a devenit mâna dreaptă a unui milionar croat care este proprietarul a mai multe mine de aur din Africa. A ajuns să aibă o avere uriaşă!

Bianca Drăguşanu a fost trădată de două dintre cele mai bune prietene, Oana Zăvoranu şi Vica Blochina. Acestea au continuat relaţia cu Alex Bodi, fostul soţ al lui Drăguşanu.

„Când s-a produs despărțirea finală, Bianca le-a cerut tuturor să aleagă între ea și Alex. Oana Zăvoranu și Vica Blochina l-au ales pe Alex. La Oana e de înțeles, soțul ei este prietenul cel mai bun al lui Bodi. Dar Vica l-a cunoscut pe afacerist prin Bianca, ea o lua peste tot, la toate mesele. Iar acum, fosta lui Piturca a ajuns să nu mai vorbească deloc cu Drăgușanu, dar se ține ca scaiul de Alex, merge inclusiv la el acasă, ceea ce este mai mult decât suspect”, a declarat o sursă apropiată Biancăi Drăguşanu, citată de playtech.ro.