Alex Bodi A Dus-O Pe Bianca Drăgușanu La Fertilizare In Vitro! Voia Să Aibă Gemeni, Băieți

Alex Bodi și-ar fi dorit enorm și băieți, așa că a luat-o pe Bianca Drăgușanu de mână și ar fi mers împreună la o clinică renumită pentru fertilizarea in vitro. Afaceristul își dorea doi băieți, gemeni.

Alex Bodi are două fetițe, din două căsnicii diferite, iar acum afaceristul și-ar fi dorit și doi băieți cu Bianca Drăgușanu. Se pare că înainte de ultima despărțire, când totul era roz în relația lor, Alex Bodi ar fi mers împreună cu Bianca Drăgușanu la o clinică de fertilizare in vitro, unde afaceristul ar fi plătit oricât ca vedeta să îi aducă pe lume doi băieți, gemeni, potrivit Cancan.

Se pare că medicii i-ar fi găsit câteva probleme afaceristului, din cauza substanțelor pe care le folosește pentru a crește masa musculară. Alex Bodi și-ar fi injectat de trei ori pe zi steroizi. Specialiștii l-au sfătuit să renunțe la acest obicei dacă își dorește copii, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a conformat din dorința de a avea doi moștenitori.

Dorința lui Alex Bodi de a avea doi băieți cu Bianca Drăgușanu s-a spulberat, atunci când în urmă cu aproximativ o lună au avut un scandal monstru și s-au despărțit definitiv.

Alex Bodi a dus-o pe Bianca Drăgușanu la fertilizare in vitro! Voia să aibă gemeni, băieți
Alex Bodi a dus-o pe Bianca Drăgușanu la fertilizare in vitro! Voia să aibă gemeni, băieți

 

Alex Bodi a fost arestat

Alex Bodi a fost reținut miercuri dimineață, după ce mascații au descins în locuința sa din Tunari. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cooperat, iar joi seara, după mai multe ore de audieri, magistrații au luat o decizie în ceea ce-l privește. Nu a fost eliberat, ci s-a luat decizia de a fi reținut timp de 30 de zile.

Tribunalul Dolj a admis, joi noaptea, propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Alex Bodi.

. 💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitat special : Prof. Dr. Ion Duvac 💥 💥 💥 Subiectul emisiunii : Efectele Pandemiei asupra copiilor si adultilor 💥 

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Alături de afacerist au mai fost arestate preventiv alte șapte persoane. Se pare că Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

Sursa: viva.ro