Adrian Vancica e cel mai bine platit actor din serial

Celentano este unul dintre cele mai indragite personaje din serialul Las Fierbinti de la Pro TV. Rolul este interpretat de actorul Adrian Vancica, printre care este si scenaristul unor episoade.

Adrian Vancica s-a nascut pe data de 18 martie 1977 la Targovidte si este un actor roman de film, teatru, televiziune si voce, potrivit Wikipedia.

A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale” din Bucuresti, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu.

Este actor angajat al Teatrului Nottara din Bucuresti si interpretul lui Celentano, prietenul de bautura a lui Firicel a lu’ Cimpoaie (Cuzin Toma) din Las Fierbinți, serialul de comedie difuzat pe Pro TV.

Actorul a fost nominalizat la Premiul Gopo pentru cel mai bun actor in rol secundar in 2009 pentru rolul Vali Iordache din filmul Boogie si 2018 pentru rolul p0litistului din Ultima zi.

Ce masina conduce acum Adrian Vancica

Potrivit impact.ro, Adrian Vancica este cel mai bine platit actor din serialul Las Fierbinti. Acesta incaseaza 1.500 de euro pentru fiecare epidod filmat.

Acest lucru se reflecta si in stilul de viata pe care l-a adoptat in ultimii ani. Daca in 2014 actorul conducea un VW Passat, acum lucrurile s-au schimbat.

In ultimele imagini postate pe retelele de socializare, Adrian Vancica apare la volanul unui Mercedes nou, cu interiorul din piele.