Adelina Pestrițu se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta s-a dat singură de gol

Adelina Pestrițu i-a luat prin surprindere pe internauți și pare că urmează să le dea o veste importantă. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că își dorește să devină, din nou, mămică. Un detaliu a dat-o de gol și a ridicat numeroase semne de întrebare.

Adelina Pestrițu este o soție și o mămică împlinită. Aceasta se bucură din plin de viața de familie și pare că se gândește intens la un al doilea copil. O postare pe Instagram a dat-o de gol și i-a trimis pe internauți cu gândul că în curând urmează să dea vestea cea mare.

Totul a pornit de la Andreea Ibacka și o rochie. Soția lui Cabral a postat un colaj în care poartă aceeași rochia ca Adelina Pestrițu. Actrița a glumit pe seama acestui lucru și le-a prezentat internauților varianta „cu burtică” și cea cu „pătrățele”.

„Ce bine e rochia mea cu burtă și buton în varianta pătrățele”, a scris Andreea Ibacka în dreptul colajului cu ea și Adelina Pestrițu.

Imediat a venit și reacția brunetei, care a întrebat-o pe Andreea Ibacka dacă nu vrea să facă schimb. Semn că Adelina Pestrițu nu exclude posibilitatea de a rămâne însărcinată pentru a doua oară.

Adelina Pestrițu: ”Nu vrei să facem schimb?”

Andreea Ibacka: ”Asta e și propunerea mea, în câteva luni facem schimb”.