Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy

Actrița Geena Davis (65 ani), cunoscută, mai ales din producția „Thelma & Louise” a fost de nerecunoscut, în timp ce mergea să-și facă ceva cumpărături, în picioarele goale și cu capul acoperit cu o eșarfă albastră.

Davis este văzută foarte rar în public, în astfel de ipostaze, iar de data aceasta, actrița a avut o apariție cel puțin surprinzătoare, fiind îmbrăcată ușor neglijent și cu părul nearanjat.

De altfel, aceasta a coborât din mașină în picioarele goale, sorbind relaxată dintr-un băutură, potrivit publicației britanice Daily Mail.

Actrița, cu o carieră de peste 40 de ani, protagonistă a producțiilor “Thelma & Louise”, “Beetlejuice” și “A League Of Their Own”, printre altele, fost văzută public, ultima oară, la un eveniment ce a marcat aniversarea a 30 de ani a producției “Thelma & Louise” alături de colega sa de platou, Susan Sarandon, unde ambele au strălucit.

De data aceasta, însă, Davis a optat pentru o imagine simplă, fără machiaj, completată de blugi albaștri, evazați și un tricou în ton nude cu un imprimeu cu o pisică.

Geena Davis a divorțat de fostul soț, după aproape patru ani de procese complicate

În urmă cu o lună, actrița a reușit, în sfârșit să finalizeze lungul și complicatul divorț de fostul său soț, Dr. Reza Jarrahy, (50 ani).

Cei doi s-au despărțit în 2017 după 17 ani de căsnicie. Davis și Reza au împreună trei copii, o fată în vârstă de 19 ani și doi băieți gemeni, de 17 ani.

PE ACEEAȘI TEMĂVestea care a zguduit showbizul internațional! O actriță celebră divorțează după 17 ani de căsnicie!

Potrivit site-ului Page Six, soțul actriței ar fi încercat să aibă un divorț amiabil, cu o custodie cu drepturi egale și, totodată, și împărțirea bunurilor tot în mod egal, însă Davis ar fi avut mereu ceva de obiectat.

Potrivit aceleiași surse, se pare că Davis a fost cea care a refuzat în mod constant să-și împartă averea, motivând că ea și fostul său soț nu au fost căsătoriți “pe bune”.