Acesta este cel mai mare secret al lui Gigi Becali. Cine este de fapt soția miliardarului – FOTO

Patronul echipei Steaua, este fost parlamentar și mereu a fost un familist convins care merge la biserică în fiecare duminică. Mereu el a promovat legile crestine și a dat exemplu despre ce înseamnă să fii un bun creștin. Gigi Becali a avut grijă să-și țină familia departe de ochii curioși ai presei și si-a educat copiii după legea lui Dumnezeu. Nimeni nu s-ar fi gândit ce secret ascude patronul de la Steaua.

Gigi Becali o are alături pe soția lui, Luminița, care este la fel de credincioasă ca și el, deși este cu 12 ani mai mică decât soțul său.

Cei care știu că Luminița este verișoara de gradul trei a lui Gigi Becali sunt puțini. Se pare însă că acest tip de legături sunt destul de frecvente la machidoni.

În cadrul unei emisiuni televizate, Gigi Becali a făcut ceea ce a rămas singura referire la această legătură. ,,Bunicii noștri au stat în aceeași casă, suntem rude de gradul trei. Asta contează mai puțin.”

Gigi și soția lui se cunosc de când el avea 26 de ani, iar ea 14. Încă de atunci familiile celor doi au pus la cale căsătoria dintre ei. Pentru soția lui Gigi Becali cea mai importantă este casa și familia. Ea se îngrijește foarte atent de educația celor trei fiice ale lor Teodora (21 de ani), Alexandra (20 de ani) și Cristina (16 ani).